Show menu

Valentinov koncert

Kulturni dom Postojna ob 19:30,

Nastopajo:

Jure Počkaj, vokal

Simon Avsec, vokal

Mojca Lavrenčič, klavir

Ante Upedanten Banda

Nadarjeni ustvarjalci nam bodo na dan zaljubljencev pripravili poseben izbor ljubezenskih pesmi - od opernih arij, do Arsena Dediča, Iztoka Mlakarja, Marka Breclja in še kdo nam bo popihal na dušo.

Jure Počkaj velja za enega izmed najperspektivnejših slovenskih opernih baritonistov, kot so ga označili mednarodni mediji in kritiki. Njegov glas so odkrili drugi, ko je bil sam še otrok. V domači cerkvi na Velikem Ubeljskem so mu zaupali številne solo vložke in marsikatero pesem. Kot solist je pred večjim občinstvom začel nastopati pri 13 letih kot vokalist rock skupine Forgotten Eden. Skupina je 15 let uspešno delovala v Sloveniji in z veliko podporo oboževalcev dosegla tudi Dunaj. Potem pa ga je pot zanesla v operne vode. Do danes je nanizal številne operne vloge, ki so ga popeljale tudi čez Atlantik. V zadnjih letih Jure uspešno sodeluje v domačih in tujih opernih produkcijah.

Simon Avsec je fotograf, njegova velika strast pa je tudi glasba. Že petindvajset let poje in igra v, Postojnčanom dobro znanem bendu, Ana Pupedan. Veliko mu pomeni družina, vseskozi pa je aktiven na družbenem in kulturnem področju.

Zagotovite si svojo vstopnico na Eventim prodajnih mestih ali uro pred koncertom, na blagajni Kulturnega doma Postojna.

Cena vstopnice je 15€ v predprodaji in 18€ na dan dogodka.