Show menu

54.000 eur za zagon tvojega startupa

PIP,
Veliko odličnih podjetniških idej nikoli ne vstopi na trg. Vzrokov za to je lahko več, eden poglavitnih pa je, da ekipe in posamezniki stroškov razvoja inovacije ne morejo pokriti z lastnimi finančnimi sredstvi. Udeležencem bomo predstavili različne finančne vire (razpisi, krediti, investicije semenskega kapitala ...) , predvsem pa se bomo posvetili razpisu P2, ki je za start-upe trenutno najbolj aktualen. Udeleženci delavnice se bodo na praktičnem primeru seznanili s poslovnim modelom, ki ga bodo prelili v odgovore na vsa ključna vprašanja razpisa. Delavnica bo interaktivna, zato bodo udeleženci lahko delali tudi na lastnih primerih.

 

Delavnico bosta vodila dr. Lidija Honzak in mag.Primož Kunaver.

Delavnica je namenjena posameznikom in skupinam, ki želijo poslovno idejo razviti do vstopa na trg in jo na trg tudi uspešno plasirati. Pridobitev finančnih virov iz razpisa  je za uspeh pomembna, vendar bodo tudi tisti, ki se iz takšnih ali drugačnih razlogov ne bodo odločili, da se prijavijo na razpis, veliko pridobili. Skozi ključne  elemente poslovnega modela se bodo naučili razmišljati  strukturirano, svojo poslovno idejo pa bodo lahko 'izpilili' in dopolnili  s procesi in kalkulacijami, o katerih do sedaj niso niti razmišljali.


Program:

17.00 - 17.15: Predstavitev inkubatorja in operacije SIO 2018-19

17.15 - 19.15: Delavnica

19.15 - 20.00: Mreženje s predavateljem (Q&A)

 

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest omejeno!

 

Prijava na: KLIK

 

Moderator: Nejc Konjevič, PIP.

Več informacij na nejc.konjevic@inkubator-postojna.si.

 

 

******

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«