Show menu

Sladka zgodba o uspehu: mojačokolada.si

PIP,

Ste že slišali za društvo “čokoholik”? Bi se radi načuli kako iz ljubezni do svojega priljubljenega prigrizka lahko ustvarite posel?

Vabimo vas, da prisluhnete sladki zgodbi Andraža Gaveza, ustanovitelja in direktorja podjetja Mojačokolada.si. Andraž se je v čokoladni posel podal pred več kot osmimi leti in v tem času postavil eno izmed bolj prepoznavnih spletnih blagovnih znamk v Sloveniji. Pred kratkim mu je uspel tudi preboj v vse Hoferjeve poslovalnice po Sloveniji.

Ker je Andraž pogrešal darilo, ki bi tujcem predstavilo veliko geografsko in kulinarično raznolikost Slovenije, se je razvijanja lotil kar sam, k sodelovanju pa povabil znanega etnologa Janeza Bogataja. Po enem letu je nastala čokoladna Slovenija – ena čokolada z dvanajstimi okusi!

Na dogodku vam bomo predstavili tudi natečaj Inovativna postojna 2019, katerega namen je prepoznati inovativne ideje in jim pomagati, da zaživijo.

Gost bo Andraž Gavez (mojacokolada.si).

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom in posameznikom z inovativnimi idejami ter vsem tistim, ki jih zanimajo uspešne poslovne zgodbe.

 

Program:

16.00 - 16.15: Predstavitev inkubatorja in SIO operacije ter natečaja Inovativna Postojna 2019

16:15 - 18:00: Moderiran pogovor


Na srečanju bo predstavljena tudi točka SPOT regije, ki jo bo predstavila Gordana Fatur.


Prijave na: https://goo.gl/forms/pTZ7ZO6K9iF8x1882

 


Moderator: Nejc Konjevič, PIP.

Več informacij na nejc.konjevic@inkubator-postojna.si