Show menu

Dvig samozavesti v prodaji

PIP,

Sreda, 5. 6. 2019, ob 17.00 uri.

 

Vem, da se sliši utopično, a napačno razumevanje prodaje je rodilo tisoče trpečih prodajalcev in prodajalk. Si tudi ti med njimi? Tudi ti ne uživaš, ko ti nekdo reče NE? Nisi edini/a. Tudi sam sem bil tak. Dokler nisem odkril napake v mojem razumevanju prodaje. S spremembo v razmišljanju, ki je za seboj pripeljala veliko sprememb v strategijah in taktikah, sem do danes s prodajo postal "na ti". Prodaja mi je užitek in zavrnitve me več ne bolijo. Te zanima, kakšna sprememba v razmišljanju je potrebna?

 

Delavnico bo izvedel Matjaž Kovačič.

 

V svetovalni posel prihaja iz gospodarstva. Zato so v njegovih nasvetih in prijemih vsebine, ki jih v podjetjih vsakodnevno uporabljajo. V zadnjih letih se predvsem usmerja na področje prodaje med podjetji (B2B). Vsebinsko je poudarek na standardizaciji postopkov, razumevanju kupcev in uvajanju principov svetovalne prodaje in s tem povečanja uspešnosti in učinkovitosti prodajnih ekip, upravljanju prodaje in napovedovanju prihodkov.

 

Je avtor knjige »Zbudi prodajalca v sebi«, ki pomaga posameznikom razumevati in premagovati psihološke blokade, ki jih ovirajo pri uspešnejšem delu. V zadnjih letih je usposobil prodajalce v podjetjih kot so Hyundai Slovenija in Hrvaška, HRC, E3, Jordan, Hilti, Slovenija, JMS Adriatic, ...

 

Delavnica je namenjena startup podjetjem, potencialnim podjetnikom, prednost pa imajo udeleženci natečaja Inovativna Postojna 2019.

 

Na dogodku bo predstavljena tudi točka SPOT regije, Gordana Fatur.


Prijave na: https://forms.gle/ktvVeyioX71iCFLQ8

 

Moderator: Nejc Konjevič, PIP

Več informacij na nejc.konjevic@inkubator-postojna.si.

 

 

******

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«