Show menu

Kriza srednjih let - monokomedija

Kulturni dom Postojna ob 20:00,
Ž𝐞𝐥𝐞𝐥𝐢 𝐬𝐦𝐨 š𝐞, 𝐳𝐝𝐚𝐣 𝐩𝐚 𝐧𝐚𝐬 𝐛𝐨 𝐳𝐚𝐝𝐞𝐥𝐚: 𝐊𝐑𝐈𝐙𝐀 𝐒𝐑𝐄𝐃𝐍𝐉𝐈𝐇 𝐋𝐄𝐓
Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov, na gledališke odre prihaja nova avtobiografska komedija Ranka Babića: Kriza srednjih let.

Kriza srednjih let je hujša od pubertete! Ker stvari žal ne gredo več navzgor, ampak obratno!
V predstavi bo Ranko z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča z krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico.

Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?!

Morda sta za vse to kriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovna pomoč!

V novi nori komediji Kriza srednjih let bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza?!

Naraven in super zabaven! Princ odrov in kralj domače dnevne sobe - Ranko Babić!
Občinstvo si je želelo še in zdaj se vrača - v drugem delu Moške copate!

𝐕𝐬𝐞 𝐳𝐚 𝐬𝐦𝐞𝐡 𝐢𝐧 𝐥𝐣𝐮𝐛𝐞𝐳𝐞𝐧!
******************************************************************
Moška copata nosi laskavi naziv najdlje trajajoče hit komedije Špas teatra! Predstava-rekorderka beleži kar 380 ponovitev v več kot 100 mestih po Sloveniji, nasmejala pa je več kot 115.000 obiskovalcev. Mnogi so si jo ogledali tudi večkrat!
******************************************************************

Vstopnice v predprodaji na Eventim prodajnih mestih (Petrol, Pošta, OMV, Kompas Postojna, Trafika 3DVA, Mercator Hipermarket) ali uro pred predstavo na blagajni Kulturnega doma Postojna.Cena vstopnice: 18€parter in 16€ na balkonu.