Show menu

Bunga Stand Up / Rok Krivičič Gallo, Nejc Šmit in Žan Papič

Atrij Inštituta za raziskovanje krasa ZRC SAZU,
Stand Up večer

ROK KRIVIČIČ - GALLO
Obalni športnik, čeprav ležanje še ni olimpijska disciplina.Fant z zahoda, ki ne ve točno kaj išče in zato tega tudi ne najde, poznavalec lokalnih fastfoodov in ko govorimo o lokalnih
mislimo na celotno Slovenijo. Njegov največji uspeh v življenju je ta, da je brat podpisal profesionalno pogodbo z nogometnim klubom Bologna iz Serie A. Mogoče je k temu uspehu prispeval tudi sam, ker ga je v vseh igrah brez usmiljenja premagoval a le do 7. leta. Gallo, kot mu pravijo veleumni prijatelji vas ne bo pustil ravnodušne.

NEJC ŠMIT
je improvizator, stand-up komik, radijski voditelj in glasbenik. Diplomirani psiholog, ki pravi, da še vedno ne ve kaj je narobe, ko punce rečejo: »nič ni narobe«. Svet vidi barvito, kljub temu da je barvno slep. Je Gorenjec, ki ne »špara« s šalami in smehom. Besedi, ki ju največkrat uporabi, sta »kul« in »dbest«. Če ravno razmišljate, “od kod že tegale poznam”, potem obstaja možnost, da ste ga prepoznali iz TV ekranov iz oddaj Ema 2015, Vse je mogoče, Popšop. Če pa to ni to, se ga pa verjetno spomnite po njegovem slavnem stavku: "Kralji ulice mogoče?"

ŽAN PAPIČ
je kraševec. Če ne veste, kaj to pomeni, ne poznate nobenega kraševca. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot pes, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, občasni filozof, ki med "razmišljanjem" doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru. Človek, no domnevno človek več osebnosti je vodil RTV oddajo Ambienti, igra v komediji Buh pomagej, ki navdušuje z gostovanji po vsej Sloveniji, videli sta ga tudi v kvizu Izberi ali poberi ter v “Ěni žlahtni štoriji” v vlogi mladega Marka, doživel pa je tudi prvi poljub na TV v Gorskih Sanjah.