Show menu
V naši regiji je poskrbljeno tudi za vse vas, ki boste k nam prišli kar s svojim potujočim domom. Razočarani pa ne bodo ostali niti vsi pustolovci, ki za svoje bivanje najraje uporabijo šotor. Izvrstno opremljeni kampi ter postajališča za avtodome vam bodo nudili vse potrebno za vaše brezskrbno bivanje na destinaciji. Ponudba pa se tukaj ne konča. Z veseljem vas bodo opremili tudi z uporabnimi informacijami za izlete v okolici ter nekaterimi drugimi zanimivostmi. Prepričani smo, da boste v pestrem naboru ponudbe tudi vi našli nekaj, kar bo še dodatno obogatilo vaše bivanje pri nas.

Turistično naselje Pivka jama

Kamp Pivka jama se nahaja v svetlem smrekovem gozdu ter nad podzemno kraško jamo.  Od svetovne turistične atrakcije Postojne jame je oddaljen 4km, od Predjamskega gradu pa 10 km. Avtokamp sprejme skupno do 600 obiskovalcev, v katerem lahko gostje svoje počitnice preživijo v 24. prijetno urejenih bungalovih za 4 osebe ali pa v lepo urejenem kampu. 

Gostom, ki kampirajo je na voljo brezplačen brezžični internet, z lastniki pa lahko brezplačno bivajo tudi hišni ljubljenčki. Za doplačilo jim je voljo še uporaba pralnega ter sušilnega stroja. V avtokampu se nahaja restavracija z vrtom, ki ponuja odlično domačo kuhinjo ter divjačinske specialitete, ob koncih pa prireja tudi zabavo s plesom. Poleg bungalovov in prostora za kampiranje imajo gostje še možnost: igranja namiznega tenisa, balinanja, izposoje koles, uporabe odprtega plavalnega in otroškega bazena, igrišča za odbojko na mivki ter igrišča za košarko. Obiskovalci se lahko z izkušenim vodičem spustijo v Pivko jamo in si jo ogledajo. 

Bivanje v Turistične naselju Pivka jama je možno od 15.4. do 31.10. 

Kamp Pivka jama
Veliki otok 50, 6230 Postojna
+386 (0)5 720 39 93
+386 (0)5 726 53 48
Foto Galerija
Video Galerija

Kamp Penzion in wellness Mirjam

Kamp Penzion in wellness Mirjam se nahaja v idilični vasi Razdrto pod vznožjem Nanosa in je od Postojne oddaljeno 13,5 km. 

Gostje lahko bivajo tako v sobah, kot tudi v kampu ter prostoru namenjenemu za avtodome. Prostor za avtodome je opremljen z elektriko, vodo, urejen pa je tudi sistem za izpust odplak. Gostom je poleg namestitve za doplačilo na voljo tuš. Bivanje si lahko popestrijo v Pavlinovi kleti z igranjem biljarda in pikada. Na voljo jim je še skupna terasa, zunanji bazen, bar s prigrizki, v sklopu rekreacije pa igrišče za mini nogomet, balinišče, ter terensko jahanje v okoliških krajih. Za doplačilo so lahko deležni storitev savne, fitnesa in SPA-ja. Uporaba fitnesa je za goste prenočišča brezplačna. 

V bližini se nahaja prava zakladnica naravnih in kulturnih znamenitosti. Nastanitev je locirana na območju od koder se njihovi gostje lahko odpravijo na razne izlete ter pohode. Trgovina z živili in restavracija sta oddaljena 3 km stran. 

Kamp Penzion & wellness Mirjam
Razdrto 19, 6225 Hruševje
+386 (0)41 684 988, +386 (0)5 757 72 00
Foto Galerija

Avtodom park Postojnska jama

Foto: Arhiv Postojnska jama d.d.
Foto: Arhiv Postojnska jama d.d.
Sodobno opremljen avtodom se nahaja v Parku Postojna jama in je od vhoda v Postojnsko jamo oddaljen le 250 m.
 
Ponuja možnost oskrbe z vodo, elektriko ter odstranjevanje odpadnih vod neposredno na stojišču. Gostom je na voljo še ustrezna višino priključkov in odtoka, ter možnost fiksnih priključkov za svežo in odpadno vodo. Na voljo so jim še 4 zunanje vtičnice 220 voltov, omarica s stikali, števcem in varovalko do 16 A, odtok za odplake ter sifon z zapiralom proti vonjavam. 

Koriščenje Avtodom parka je možno od aprila do oktobra.  

Jamska cesta 30, 6230 Postojna
+386 (0)5 700 01 00
info@postojnska-jama.eu