Show menu

Penzioni

Lipizzaner Lodge

Penzion Lipizzaner Lodge se nahaja v osrčju narave in sicer v naselju Landol, ki je od Postojne oddaljeno 9 km. 

Pri njih so gostom na voljo različne vrste namestitve: suiti (družinska ter podstrešna), družinska soba, dvojne in twin sobe ter apartma s samopostrežbo. V pritličju imajo sobo, ki je dostopna tudi osebam, ki so na invalidskem vozičku. Vse sobe imajo brezplačen dostop do brezžičnega interneta ter zasebno kopalnico s prho. Večina pohištva v sobah je bila ročno izdelana v kraju Landol. Poleg namestitvenih kapacitet je njihovim gostom na voljo še kavarna, majhen kino, savna in masažni studio. Parkiranje je možno na privatnem parkirišču in je brezplačno. 

Ponujajo tudi organiziranje jahanja konj ter najem koles, okolica pa je primerna še za razne druge aktivnosti, kot sta denimo kolesarjenje in pohodništvo. Idealna je tudi za razne enodnevne izlete ter obisk svetovne atrakcije Postojnske jame ter Predjamskega gradu. 

Dodatne storitve: izposoja koles, masaža, savne, jahanje konj, možnost uporabe video igralnega avtomata

Lipizzaner Lodge
Landol 17, 6230 Postojna
+386 (0) 5 620 34 43
+386 (0) 40 470 239
Foto Galerija
Video Galerija

Penzion & wellness Mirjam

Penzion in wellness Mirjam se nahaja v idilični vasici Razdrto pod vznožjem Nanosa in je od Postojne oddaljeno 13,5 km. 

Gostje lahko bivajo tako v sobah kot tudi v kampu ter prostoru namenjenemu za avtodome. Prostor za avtodome je opremljen z elektriko, vodo, urejen pa je tudi sistem za izpust odplak. Gostom je poleg namestitve za doplačilo na voljo tuš. Bivanje si lahko popestrijo v Pavlinovi kleti z igranjem biljarda in pikada. Na voljo jim je še skupna terasa, zunanji bazen, bar s prigrizki, v sklopu rekreacije pa igrišče za mini nogomet, balinišče ter terensko jahanje v okoliških krajih. Za doplačilo so lahko deležni storitev savne, fitnesa in SPA-ja. Uporaba fitnesa je za goste prenočišča brezplačna. 

V bližini se nahaja prava zakladnica naravnih in kulturnih znamenitosti. Nastanitev je locirana na območju od koder se lahko njihovi gostje odpravijo na razne izlete ter pohode. Trgovina z živili in restavracija sta oddaljena 3 km stran. 

Penzion & wellness Mirjam
Razdrto 19, 6225 Hruševje
+386 (0)41 684 988, +386 (0)5 757 72 00
Foto Galerija
Nazaj na -> Penzioni in sobe