Show menu

Sobe in apartmaji (v Postojni)

Apartma Bekš

Apartma Bekš s 6 ležišči se nahaja v Postojni, od Notranjskega muzeja Postojna pa je oddaljen 1 km. 

Ponuja apartma z vrtom, opremo za peko na žaru, teraso, brezplačno zasebno parkirišče in brezplačen Wi-Fi v vseh prostorih. V apartmaju je na voljo vsa oprema za samostojno pripravo hrane, ima pa tudi jedilnico, kuhinjo s pomivalnim strojem, brisače in posteljnino ter lastno kopalnico z bidejem in prho. Gostom je na voljo brezplačno privatno parkirišče. V apartmaju je bivanje dovoljeno tudi hišnim ljubljenčkom.

Apartma Bekš
Kraška ulica 18, 6230 Postojna
+386 (0)41 643 952

Apartma Grže

Gržetovi oddajajo v Postojni 3 apartmaje z 9-mi ležišči (apartma do 4 osebe, apartma do 3 osebe, apartma do 2 osebi), ki se nahajajo v neposredni bližini trgovin z živili. Od svetovne atrakcije Postojnske jame so apartmaji oddaljeni 1,4 km, od Notranjskega muzeja Postojna pa 1,7 km. 

Gostom je v apartmajih na voljo brezplačen Wi-Fi, klimatska naprava, uporabljajo pa lahko tudi brezplačno zasebno parkirišče. Okolica je primerna za številne druge športne aktivnosti. Nastanitvene enote se nahajajo v prvem nadstropju, dostop možen z dvigalom. Dostop je prilagojen tudi invalidom. V pritličju se nahaja še samopostrežna pralnica.

Apartma Grže
Tržaška cesta 67, 6230 Postojna
+386 (0)31 670 001
apartma@grze.si

Apartma Ivica Grmek

Grmekovi oddajajo v razdalji 1.5 km od središča Postojne:

- 1 apartma za 5 oseb v pritličju hiše z izhodom na vrt, kjer je kraška kamnita miza in žar. Apartma vsebuje troposteljno sobo, hodnik, kopalnico in kuhinjo z dnevno sobo skupaj, kjer je kavč primeren za spanje za eno ali 2 osebi.

- 1 sobo s tremi ležišči in z dvemi dodatnimi ležišči, skupaj za 5 oseb. Na voljo je kopalnica in jedilnica z jedilnim priborom, hladilnik, grelnik za vodo in mikrovalovna pečica, a brez kuhinje. Vsi prostori so mansardnega  tipa cca 60 m2 obloženi z lesom, kar ustvarja toplino in domačnost.

Njihovim gostom je na voljo možnost zajtrka (ob doplačilu), brezplačen brezžični internet, brezplačno parkiranje in brezplačna uporaba pralnega stroja tako v apartmaju kot sobi. V nastanitvi je bivanje dovoljeno tudi hišnim ljubljenčkom. 

Apartma Ivica Grmek
Pod Jelovico 7, 6230 Postojna
+386 (0)5 726 55 00
+386 (0)51 259 680
grmek.ivica@gmail.com

Apartmaji Krašna

Trije apartmaji s skupno 14 ležišči so od centra mesta Postojna oddaljeni 1 km. 

V vseh nastanitvenih enotah nudijo brezplačno uporabo brezžičnega interneta, parkirnega prostora ter kabelske TV. Prav tako imajo vsi apartmaji zasebno kopalnico s prho ter kuhinjo z jedilnico in hladilnikom, gostje pa se lahko sprostijo na vrtni terasi. 

V apartmajih je dovoljeno bivanje hišnim ljubljenčkom.

Apartmaji Krašna
Kosovelova ulica 8a, 6230 Postojna
+386 (0)41 635 595

Apartmaji Neva

Nastanitev vključuje 2 moderno opremljena apartmaja, v vsakem so 4 ležišča. Apartmaja se nahajata v stanovanjski hiši v Postojni, ki leži v centru mesta, 800 m od kraškega muzeja in 1,2 km od Postojnske jame. 

Oba apartmaja sta opremljena z LCD-televizorjem, kuhinjo z mikrovalovno pečico, opekačem za kruh, hladilnikom in grelnikom za vodo ter lastno kopalnico s kadjo ali prho. Vsa pohištvena oprema iz masivnega lesa je izdelana po naročilu. 

Gostom je na voljo vrtna garnitura in brezplačno zasebno parkirišče. V vseh prostorih je mogoč dostop do brezžičnega interneta.

Apartmaji Neva
Jenkova ulica 12, 6230 Postojna
+386 31 357 535

Apartma »Pri Neji«

Apartma »pri Neji« s skupno 4-imi ležišči, se nahaja v Postojni v neposredni bližini Notranjskega muzeja Postojna, od mestnega središča pa je oddaljen 650m. 

Apartma je klimatiziran ter opremljen z balkonom, brezplačnim internetom in prav tako brezplačnim zasebnim parkiriščem. 

Bivanje hišnim ljubljenčkom je v nastanitvi dovoljeno z manjšim doplačilom.

Apartma »Pri Neji«
Ljubljanska cesta 50, 6230 Postojna
+386 (0)40 426 777

Apartmaji in sobe Proteus

Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.
Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.
Apartmaji se nahajajo na Titovem trgu v Postojni in sicer tik ob starem mestnem jedru. Od svetovne atrakcije Postojnske jame so oddaljeni le 500 m, v njihovi neposredni bližini pa se nahaja tudi trgovina z živili. Nastanitev nudi 19 sob z 49 ležišči. Sobe so klimatizirane, v njih je možnost uporabe brezplačnega brezžičnega interneta, imajo lastno kopalnico, nekatere pa tudi balkon. 

Gostom je na voljo še restavracija z lokalno in mednarodno kulinariko ter brezplačno zasebno parkirišče. Nudijo še nižjo ceno pri nakupu vstopnic za Postojnsko jamo ali Predjamski grad, rezervira pa se jih lahko kar v nastanitvi. 

Apartmaji in sobe Proteus
Titov trg 1, 6230 Postojna
+386 (0)81 610 300
Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.
Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.
Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.
Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.
Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.
Foto: Iztok Medja, Arhiv Postojnska jama d.d.

Blue Sky House

Nastanitev v prvem nadstropju hiše obsega sodobno opremljen apartma za 5 oseb z dvema spalnicama, popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, štedilnikom s pečico ter pomivalnim strojem, kopalnico s pralnim strojem, sušilcem za lase in toaletnimi potrebščinami (milo, šamponi, zobna pasta itd…) ter dnevno sobo s TV. V vseh prostorih je WiFi. Gostje lahko uporabljajo tudi balkon.

V pritličju hiše je soba za 2 osebi s kopalnico, ki je opremljena z vsem, kar gost na potovanju potrebuje (brisače, sušilec za lase, šampon, tuš gel, zobna pasta itd…). V sobi je kabelska TV in WiFi, gostom so na voljo tudi čaj, kava in sladki prigrizki.

Parking je 50 m od nastanitve.

Blue Sky House
Tržaška 22a, 6230 Postojna
+ 386 (0)41 974 465

Gostišče Mondina

Gostišče se nahaja v Postojni, od Postojnske jame pa je oddaljeno 1,1 km.  

Ima 3 dvoposteljne sobe in 1 štiriposteljno sobo superior s kuhinjo. Gostišče ponuja brezplačno uporabo brezžičnega interneta ter zasebnega parkirišča. Vse sobe imajo lastno kopalnico,  gostom pa ponujajo še možnost okusnega zajtrka in shrambe za prtljago. 

Gostišče Mondina
Log 2a, 6230 Postojna
+386 (0)31 777 995
rooms@mondina.si

Gostišče Lemonwood House

Nastanitev se nahaja v Postojni, le 700 m od Notranjskega muzeja Postojna. 

Ima 4 apartmaje ter skupno 15 ležišč. Sobe so klimatizirane, gostom pa je na voljo brezplačna uporaba zasebnega parkirišča. Gostje lahko prav tako koristijo brezplačen Wi-Fi. V spodnjih prostorih nastanitve se nahaja tudi fitness.

Hišni ljubljenčki so v nastanitvi dovoljeni.

Gostišče Lemonwood House
Ljubljanska cesta 62, 6230 Postojna
+386 (0)31 710 850
lemonwoodrooms@gmail.com
Rezerviraj zdaj

Gostišče Mira G.

Nastanitev je od glavnega trga v Postojni oddaljena 500 m, od Postojnske jame pa 1,3 km.

Gostje lahko pri  nas prenočijo v  3 sobah in 1 apartmaju s skupno 12-imi ležišči. Vse sobe imajo brezžično internetno povezavo, klimatsko napravo ter zasebno kopalnico. V sklopu ponudbe lahko gostje uporabljajo tudi skupen prostor ter brezplačno zasebno parkirišče. Kolesa in motorna kolesa lahko brezplačno parkirajo v garaži.  Najbližja trgovina z živili, restavracije in bari so oddaljeni 200 m.

Gostišče Mira G.
Globočnikova ulica 6, 6230 Postojna
+386 (0)31 603 154
+386 (0)5 726 11 06

Sobe Antončič Bojan

Sobe se nahajajo le 500 m od centra mesta Postojna ter 1,5 km od Postojnske jame. 

Gostom sta na voljo ena dvoposteljna in ena triposteljna soba. Vsaka soba ima svojo kopalnico, hladilnik in TV, gostje pa imajo zagotovljen tudi parkirni prostor, možnost uporabe WiFi-ja ter senčnega vrta. Na voljo je zelo okusen zajtrk, ki ga lahko naročite ob prihodu.

Sobe Antončič Bojan
Globočnikova ulica 8a, 6230 Postojna
+386 (0)51 396 309
antoncic.bojan1@gmail.com

Sobe Bizjak Vida

Namestitev se nahaja v Postojni, v neposredni bližini avtoceste. Od Postojnske jame je oddaljena 2,5 km ter 2 km od centra mesta. 

Gostom je v dveh sobah na voljo skupno 5 ležišč, kopalnica je skupna. Sobe se nahajajo v pritličju. Primerne so tako za družine z otroci kot tudi za starejše osebe. Gostom nudijo tudi parkirni prostor.

Sobe Bizjak Vida
Reška cesta 11, 6230 Postojna
+386 (0)5 726 25 39
valentina.bizjak5@gmail.com

Sobe Brne

Sobe se nahajajo 450 m od centra mesta Postojna ter 3 km od Postojnske jame. 

Ponujajo bar in sobe z brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta. Na voljo je brezplačna parkirna garaža za motorna kolesa. Sobe so opremljene s pisalno mizo in z garderobno omaro. Vključujejo zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in z brisačami. Uporabljate lahko tudi vrt in skupno teraso. Zraven nastanitve se nahaja trgovina z živili, na razdalji 500 m pa najdete tudi nekaj restavracij. Lokalni avtobus ustavlja le 100 m stran, do glavne avtobusne in železniške postaje pa je približno 1,5 km. V bližini nastanitve je na voljo javno parkirišče. 

Sobe Brne
Ljubljanska cesta 32, 6230 Postojna
+386 (0)41 908 340

Sobe Čehovin

Nastanitev je od Postojnske jame in središča mesta oddaljena 200 m.  

Prenovljena meščanska hiša, ki je pravzaprav družinska hiša, ponuja 5 sob in 1 apartma, s skupno 15 ležišči ter možnostjo dodatnih ležišč v sobah. 

Gostje imajo možnost brezplačne uporabe brezžičnega interneta ter lastnega brezplačnega pokritega parkirišča. Vse nastanitvene enote imajo lastno kopalnico, apartmaji pa so opremljeni tudi s kuhinjo. V sklopu nastanitve nudijo možnost storitve pranja ter likanja perila. 

Gostom je na voljo tudi zajtrkovalnica, letni vrt, aperitiv bar ter shranjevanje športnih rekvizitov, otroci pa se lahko zabavajo na otroških igralih. Najbližja trgovina z živili ter restavracija sta oddaljena le 250 m stran.  V namestitvi so brezplačno dovoljeni tudi hišni ljubljenčki. 

Ker se nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame, lahko njihovi gostje v primeru obiska le te pustijo svoj avtomobil pri njih do popoldneva brezplačno in se tja odpravijo peš.

Sobe Čehovin
Jamska cesta 21, 6230 Postojna
+386 (0)31 534 276

Sobe Jurca Amalija

Sobe se nahajajo 500 m od središča Postojne ter 3 km od Postojnske jame. 

Nastanitev ima skupno 3 sobe ter 10 ležišč. Gostom v sobah ponujajo brezplačni brezžični internet ter lastno kopalnico. Vrt je opremljen z vrtno garnituro ter opremo za peko na žaru. Gostom je za druženja na voljo tudi skupen salon, kjer je nameščena televizija. Bivanje je hišnim ljubljenčkom v namestitvi dovoljeno.

Sobe Jurca Amalija
Kajuhova 20, 6230 Postojna
+386 (0)5 726 13 62 ali +386 (0)40 501 654

Sobe Klik

Sobe se nahajajo na mirni lokaciji, ki je od središča Postojne oddaljena 300 m ter od Postojne jame 800 m. 

Gostom ponujajo 2 sobi s skupno 10 ležišči. Sobi sta klimatizirani in imata lastno kopalnico. V sklopu namestitve ponujajo brezplačno uporabo brezžičnega interneta, brezplačno uporabo parkirišča, shrambo za prtljago in pralnico perila. 

Na razdalji 200 m od namestitve se nahajajo številne trgovine z živili ter supermarketi. 

Sobe Klik
Tržaška cesta 50a, 6230 Postojna
+386 (0)31 766 800
info@rooms-klik.si

Sobe Pod orehi

Sobe se nahajajo na desni  strani ob vhodu v Postojno, 200 m od avtoceste in 300 m od prve trgovine. Od centra mesta Postojna so oddaljene 1,5 km. Posebnost lokacije je v tem, da gostu omogoča bivanje hkrati v naravi in mestu.     

Pet sob (2/2+2 , 1/2 in 1/2+1) obkroža vrt, kateremu dajo pečat drevesa- orehi. S svojimi mogočnimi krošnjami ustvarjajo celodnevno senco. Tako se lahko gostje kljub vročini hladijo pod njimi, na klopeh ali viseči mreži ter občudujejo naravo in uporabljajo prostor za žar. 

Vse sobe imajo lastno kopalnico, TV, internet in WI-FI.  Svojim gostom nudijo ob dogovoru tudi samopostrežni zajtrk ter brezplačno parkirišče. 

Sobe Pod orehi
Reška cesta 9, 6230 Postojna
+386 (0)70 530 468,  +386 (0)40 453 997
katja.vuga@gmail.com
samirp991@gmail.com

Sobe Ribnikar

Nastanitev se nahaja 1 km od centra mesta Postojna, ter slaba 2 km od Postojnske jame

Nekatere enote nudijo kuhinjo s pečico in hladilnikom, vse pa vključujejo lastno kopalnico s prho ter z brezplačnim toaletnim priborom. Njihovim gostom sta na voljo tudi brezplačen WiFi ter brezplačno zasebno parkirišče.

Sobe Ribnikar
Rožna ulica 30, 6230 Postojna
+386 (0)41 304 287

Sobe Sajovic

Nastanitev se nahaja na mirni lokaciji in je od centra mesta Postojna oddaljena 5 minut hoje, ter od Postojnske jame 5 minut hoje.  

Gostom nudijo 2 sobi ter skupno 5 ležišč. Vsaka soba ima zasebno kopalnico s prho ter čajni/kavni kotiček, gostom pa je na voljo: sušilnik za lase, brezplačen Wi-Fi, kabelsko televizijo in brezplačno parkirišče ter možnost pogostitve z zajtrkom po naročilu. V neposredni okolici namestitve se nahajajo restavracija, bar, trgovina in razni športni objekti.

Sobe Sajovic
Kosovelova 10a, 6230 Postojna
+386 (0)5 726 55 02
ssajovic@hotmail.com

Sobe Sweet Dreams

Nastanitev se nahaja v Postojni, približno 500 m stran od centra mesta ter 1 km od svetovne atrakcije Postojnske jame. 

Gostom ponujajo 10 sob, skupno pa 28 ležišč. Vse sobe imajo lastno kopalnico s kadjo ali prho, nekatere pa tudi predel s sedežno garnituro ter pogled na mesto ali vrt. Poleg namestitvene ponudbe nudijo še prodajo kart.

Sobe Sweet Dreams
Gregorčičev drevored 9a, 6230 Postojna
+386 (0)68 643 990

Yellow Dream House

Sobe se nahajajo v mirnem naselju 700 m od središča Postojne ter 2,2 km od Postojnske jame.  

Nastanitev ima 2 udobne štiriposteljne sobe. Vsaka soba ima lastno kopalnico, televizijo in so klimatizirane.  Primerne so za pare , družine ali skupine (max. 8 oseb). Gostom v sobah ponujajo brezplačni brezžični internet. Brezplačno imajo na razpolago opremo za pripravo kave in čaja. Gostom po želji strežejo zajtrk. Parkirišče v sklopu namestitve je brezplačno. 

Yellow Dream House
Kraška ulica 1, 6230 Postojna
+386 (0)31 723 378

Friz & Fany

Nastanitev se nahaja le 600m od mestnega središča. Hiša v kateri se nahaja nastanitev ima pomembno zgodovinsko vrednost, saj je ena izmed najstarejših hiš v Postojni. Zgrajena je bila pred približno 300 leti. 

Gostje lahko pri njih prenočijo v dvoposteljni sobi s skupno kopalnico. V sklopu nastanitve ponujajo brezplačno uporabo brezžičnega interneta, privatno parkirišče in možnost zajtrka. V nastanitvi so dovoljeni hišni ljubljenčki. Dostop je omogočen tudi invalidom.

Friz & Fany
Tržaška cesta 47, 6230 Postojna
+386 (0) 40 225 679
primozic.tinkara@gmail.com

Nazaj na -> Penzioni in sobe