Show menu

EkoTurizem Hudičevec

Turistična kmetija Hudičevec
Turistična kmetija Hudičevec
Turistična kmetija Hudičevec
Turistična kmetija Hudičevec
Turistična kmetija Hudičevec leži na južnem pobočju Nanosa, 1 km od avtocestnega izvoza Razdrto. Je družinska kmetija, ki jo sestavlja 10 otrok, Katja, Emilijan ter starša Pavla in Janko. Delo na kmetiji prepletajo s turističnim področjem in stremijo k zadovoljstvu svojih gostov.  

Na kmetiji je precej domačih živali, na okoliških pašnikih pa je moč videti konje, osle, koze, krave ter ovce. Ogledate si lahko še zbirko starega kmečkega orodja, ki se nahaja v prostorih nekdanjega mlina in žage. 

Kulinarična ponudba na kmetiji je bogata, poudarek pa dajejo jedem iz mesa, pripravljenim iz doma, na ekološki način vzrejenih živali. Poleg mesnih jedi pripravljajo še različne juhe, štruklje z različnimi nadevi, zelenjavne jedi, domače sladice ter kruh, ki ga spečejo v krušni peči.

Gostje lahko na kmetiji prenočijo v apartmajih ali v sobah z različnim številom ležišč. Na voljo je tudi prireditveni prostor za različna praznovanja, opremljen z diaprojektorjem in platnom. V toplejših mesecih pa je na voljo terasa s pogledom na planoto Nanos ter prostor za piknik »pod lipo«.

Tu pa se ponudba ne zaključi. Privoščite si lahko finsko savno, mini fitnes ali pa se odločite za namizni tenis, namizni nogomet ter druge družabne igre. Zunaj je na voljo travnato nogometno igrišče, igrišče za odbojko na travi, balinišče, dve prožni ponjavi, gugalnice, tobogani, peskovnik in mini košarkarsko igrišče. Okolica je prepredena z gozdnimi potmi, pri njih pa si lahko izposodite tudi kolesa.

EkoTurizem Hudičevec
Razdrto 1, 6225 Hruševje
+386 (0)5 703 03 00
+386 (0)31 390 203

TK Hudičevec - Foto Galerija

TK Hudičevec - apartma
TK Hudičevec - apartma
TK Hudičevec - jedilnica
TK Hudičevec - živali

TK Hudičevec - Video Galerija

Oglejte si tudi