Show menu

Novice

4. 8. 2020

Vitezi na Grajski kolesarski poti - kolesarski izlet

Visit Postojna vas v sodelovanju z Bike Slovenia vabi na poldneven brezplačen voden kolesarski izlet po delu veličastne Grajske in nove Erazmove kolesarske poti v okolici Predjamskega gradu.
več
4. 8. 2020

Blog: V zavetju Nanosa

Dragi izletniki, v Turistično-informacijskem centru Postojna smo se odločili, da vas skozi oči in doživetja naših gostov popeljemo na odkrivanje naravnih in kulturno-zgodovinskih znamenitosti naše regije. Skupaj z Nino in njeno družino vas vabimo na tridnevni izlet v osrčje narave Nanosa in Predjamskega gradu.
več
3. 8. 2020

Vabilo na brezplačen voden sprehod po Planinskem polju

V soboto, 8. avgusta vas v sodelovanju z Društvom Drobnovratnik vabi na brezplačen voden sprehod po Planinskem polju.
več
3. 8. 2020

Podaljšanje fotonatečaja “Postojnske zgodbe v fotografijah”

V ekipi Visit Postojna vlada navdušenje. Naš e-poštni nabiralnik namreč pridno polnijo vaše čudovite fotografije, ki jih prispevate za sodelovanje v fotonatečaju “Postojnske zgodbe v fotografijah”. Ker se zavedamo, kako pomembno je spodbujanje ustvarjalne žilice, pa naj gre za profesionalno ali zgolj ljubiteljsko umetnost, smo sklenili, da rok za oddajo fotografij za fotonatečaj podaljšamo do konca avgusta.
več
29. 6. 2020

Po Grajski kolesarski poti v dveh delih – brezplačno vodenje

OE Turizem Postojna vas v sodelovanju s kolesarskim vodnikom Tomažem Penkom, ta konec tedna vabi na dvodnevni voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti.
več
9. 6. 2020

Drugi brezplačni voden izlet po Grajski kolesarski poti

Visit Postojna in Bike Slovenia vas v nedeljo, 28. junija vabita na brezplačno kolesarsko turo, ki je med ljubitelji aktivnega odkrivanja najlepših delov Slovenije in naše občine, izredno priljubljena.
več
4. 6. 2020

Dvodnevna kolesarska tura ''Po Krpanovih poteh''

Krpanovo kobilico naj zamenja kolo, star klobuk s širokimi kraji čelada in debelo sukno iz domače volne, športna oprema. Slovenski zmagoviti značaj in samozavest, pa le imejte s seboj. Skupaj s Tomažem iz Bike Slovenia vas ta konec tedna vabimo na dvodnevno kolesarjenje po Krpanovih poteh.
več
2. 6. 2020

Katalog »Kupuj lokalno«

Spoštovani kmetijski proizvajalci, samostojni podjetniki, gospodarske družbe in ostali ponudniki. Občina Postojna v sodelovanju z OE Turizem pripravlja katalog VSEH ponudnikov z VSEH področij v naši občini, v katerem bodo lahko občani poiskali lokalne ponudnike in s tem podprli lokalno gospodarstvo in kmetijstvo.
več
20. 5. 2020

Brezplačen voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti

OE Turizem Postojna bo v nedeljo, 24.5.2020 v sodelovanju s kolesarskim vodnikom Tomažem Penkom iz Bike Slovenia izvedla brezplačen voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti.
več
6. 5. 2020

S skrbjo do okolja do lepe nagrade

OE Turizem (Visit Postojna) se pridružuje pozivu Občina Postojna, spontanemu čiščenju našega mesta, da na vsakodnevne sprehode vzamemo vrečko, vanjo zložimo manjše smeti, ki jih najdemo ob poti in jih odnesemo v domač kontejner. Vse, ki boste čistili in poslikali pobiranje smeti ter nam jih poslali na e-naslov bomo za dobro delo primerno nagradili.
več