Show menu

Po praznična darila v TIC Galerijo!

TIC Galerija (Trg padlih borcev 5), 27. 11. 2017
Večina domačinov sedaj že dobro pozna TIC Galerijo v Postojni, ki pa ni le turistično informacijski center temveč je postal zanimivo predstavitveno-prodajno središče umetniško-obrtnih izdelkov lokalnih ustvarjalcev in s tem tudi pravi naslov za vse iskalce izvirnih prazničnih daril. 

Za ustvarjanje novih, zanimivih in hkrati sodobnih izdelkov je potrebno veliko inovativnosti, let šolanja ali pa le trdne volje ter izkušenj, ki nam jih je dala bogata tradicija. Seveda pa brez podpore lokalnega okolja domačim ustvarjalcem, ki z ohranjanjem znanj pri razvoju novih izdelkov skrbijo za razvijanje in gradnjo naše skupne lokalne identitete, ne gre.

Zato vas prijazno vabimo, da z nakupom lokalnih izdelkov podprete prizadevanja naših »Lokalcev«.

Širok spekter izdelkov članov Društva Lokalc - od vezenih torbic, ročno izdelanih punčk, trajnostnih denarnic, uporabne keramike, prav posebnih mil, lesenega nakita, ilustracij, polstenih izdelkov in ostale umetnine najdete v TIC Galeriji na Trgu Padlih borcev 5, v Postojni.

Tam najdete tudi celotno kolekcijo novih turističnih spominkov s Postojnskega. Odlikujejo jih izvirni, sodobno interpretirani motivi človeške ribice, Predjamskega gradu, Erazma Predjamskega in zmaja iz Postojnske jame

Prepoznavna motivika temelji na lokalnih legendah, na voljo pa je na majicah, zvezkih, torbah in drugih priročnih spominkih.  

V času prazničnih obdarovanj nas obiščite TIC Galeriji vsak dan med tednom od 9h do 17h , ob sobotah od 10h do 16h, ob nedeljah od 10h do 15h.

V soboto 23. decembra ter 30. decembra bo TIC Galerija samo za vas odprta do 20h. Na obe soboti od 16h do 20h  bojo vsi kupci deležni praznične okrasitve daril. Organizirana bo delavnica zavijanja daril, na kateri se boste imeli tudi sami priložnost preizkusiti v zavijanju daril iz materiala, ki bo na voljo.

TIC Galerija
Trg padlih borcev 5, 6230 Postojna
+386 (0)40 122 318

Foto galerija