Show menu

Miklavžev sejem v Postojni (5.12.2018)

Miklavž je na napovedal svoj prihod v Postojno in z njim bodo na praznično okrašenih stojnicah: Guštarna z izbranimi domačimi izdelki, ki jih ne morete kupiti v velikih trgovskih centrih in seveda David s svojim izjemnim poznavanjem vin, sirov, pršuta in vsega dobrega za praznike; vedno izvirna in urbana Caramella Dežela in Kje Je Prostor V Postojni?vam bo ponudila naravne in preverjene izdelke naravne kozmetike ter oblačila za knjige. Ne, nismo se zatipkali. Oblačila za knjige!

Z vami bodo SOuL nakit, ki mladostne kose nakita pospremi s svojimi najljubšimi mislimi in dobrimi željami; Tadeja Pecman Penko, ki je zelo priljubljena med ljubiteljicami unikatnega nakita; Nana Jana pottery ljubiteljica barv in vsega lepega z izrednim čutom za estetiko prelitega v keramične skledice, vrče, posodice, čajnike; Žaži Wood, ki iz lesa oreha, jablane, hruške, akacije, ustvarja prave umetnine in z vonjem po lesu ustvarja občutek domačnosti; Žajfarnica vam je za popolno decembrsko razvajanje pripravila ročno izdelana mila in sveče z vonjem kave, čokolade, parfuma Chanel No.5 Très chic!; Mateja Premrl je poosebljen vir idej in kreativnosti, njene čudovite kreacije pa kombinacija tradicionalnih elementov in sodobnih oblik, priljubljene med vsemi, ki se ne bojijo izstopati; Mateja V. Kafol nas s čudovitimi printi akvarelov ptičkov na žici, balerinami, pepelkami odpelje v domišljijski svet, Urška Jurić, nas je z nasmejanimi pupami navihanega pogleda Berto, Angelco, Pepco in Olgo na šatuljah, peresnicah in knjižnih kazalih popolnoma očarala. 

Najbolj sladko stojnico bo zagotovo imela Kavarna Siesta s hišnim sladkim programom, ki se mu domačini težko upremo. Vedno zanimivi, polni novosti! In če mislite, da so ti opisi malce subjektivni, imate prav! Naši so in radi jih imamo! Pridružite se nam na Miklavževem sejmu, v sredo, 5.decembra 2018, od 14.ure dalje na Titovem trgu. Družili se bomo, veselili praznikov, poiskali darila za svoje najdražje, plesali, peli, pričakali Miklavža, prižgali lučke in odprli drsališče.

Preostale vsebine