Show menu

En krog okrog Postojne … s kolesom! (7.4.2019)

Postojna je pravi biser za vse, ki si želite aktivnega preživljanja prostega časa. Vabimo vas na voden kolesarski izlet po postojnski občini, kjer se boste skupaj s kolesarsko vodnico Natašo Kocjančič zapeljali po poteh okrog našega mesta in ob tem dodobra naužili svežega zraka. Kolesarjenje po čudoviti pokrajini postojnske občine vas bo napolnilo z energijo in navdušilo z zgodbami.  
Kdaj: nedelja, 07.04.2019
Zbirno mesto: Titov trg ob 9.30 uri
Dolžina: 18 km
Vzpon: 300 v. m.
Trajanje: 2 uri
Podlaga: makadam, kolovoz, asfalt
Težavnost: kondicijsko nezahtevna tura
Obvezna oprema: tehnično brezhibno gorsko kolo s profiliranimi gumami in vsaj s sprednjim vzmetenjem, kolesarska čelada, rokavice, očala, rezervna zračnica, primerna oblačila, hrana in pijača po lastnih željah.

Zaradi lažje organizacije so potrebne predhodne prijave do petka, 05.04.2019 na telefonsko številko 031 787 345  (Natasa Kocjancic, TK vodnica I). V primeru slabega vremena kolesarski izlet odpade. S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti ture ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje. Kolesarska tura poteka po utrjenih gozdnih poteh in asfaltiranih cestah, kjer upoštevamo cestno prometne predpise. Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje ture. 
 
V imenu Občine Postojna in Zavoda Znanje Postojna, OE Turizem vam želimo varno kolesarjenje in veliko užitkov!
Vsi dogodki