Show menu

Prednovoletni županov sprejem: Stand up predstava – Vsi županovi možje in Ljuba (14.12.2018)

Ob zaključku leta Vas v okviru prazničnega decembra župan Igor Marentič vljudno vabi na Stand up predstavo – Vsi županovi možje in Ljuba, ki se bo odvila v Kulturnem domu Postojna, 14.12.2018 ob 19. uri.  

Brezplačne vstopnice lahko dvignete v TIC Galeriji na Trgu padlih borcev 5 v Postojni (poleg knjižnice) do vključno 14.12.2018. Rezervacija sedežev je možna do zapolnitve.
Nastopajoči:

SAŠO STARE - je improvizator, komik in načeloma dober človek. Še vedno sodi v mlajšo generacijo slovenskih komikov, čeprav ima po besedah njegovega zdravnika metabolizem 50 letnika. Videli ste ga lahko v oddaji Zvezde Plešejo, v Skečoholikih, na Roastu Vida Valiča, v seriji Stendap predstavlja, trenutno v Sloveniji ima talent in na oddelku s sladkarijami v bližnji trgovini.

ALEŠ NOVAK je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas. Po izobrazbi je... eh, koga zafrkavam, sam pišem to predstavitev, tretja oseba ednine ni potrebna. Po izobrazbi sem kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sedaj me lahko spremljate v skeč oddaji Skečoholiki in v oddaji Štartaj, Slovenija! In pa na stand up odrih širom Slovenije ... no, enkrat sem nastopil tudi v Grazu.

ŽAN PAPIČ je Kraševec. Če ne veste, kaj to pomeni, ne poznate nobenega Kraševca. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Bivši nogometaš. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot pes, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, občasni filozof, ki med "razmišljanjem" doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru.

BLAŽ CURK je študent, ki je sam sebi najhujši sovražnik. Ambicije, lenoba in paranoja zavito v eno, z zdravim dotikom depresije. 

MATEVŽ BALOH je povsem nov komedijant na sceni, ki svojo obliko humorja še išče. Trenutno je nekje med pritlehnim in kulturnim humorjem, torej zna povedati kaj zanimivo smešnega ali pa neprimerno smešnega. Njegov humor pa še ni komercialen oz. prodajno uspešen, poudarek na ''ŠE NI''. Lahko mu pomagate utreti pot, ali pa nastavite bananine olupke. Vaša odločitev. (PS.: če boste res metali bananine olupke na oder, potem raje vidi da so polni)

LJUBA LJUBA je čvrsta Primorka brez dlake samo na jeziku. Ne špara ne levih ne desnih in niti unih zadaj in spredaj. Iskrena, dobrosrčna in živahna.

Vsi dogodki