Show menu

Mestna Pustolovščina

Imate v sebi raziskovalno žilico? Si želite za nekaj trenutkov vrniti v otroštvo in se počutiti kot neustrašni raziskovalec? Bi želeli svoje otroke pripraviti da odložijo pametne telefone in si na svežem zraku razgibajo možgančke? 

Mogoče bi sodelavcem pripravili nepozabno dogodivščino ali poiskali zanimiv način za zmenek. Iščete idejo za praznovanje rojstnega dne? Pustolovska igra je primerna za vse priložnosti in starostne skupine.

V izvirni dogodivščini po mestnih ulicah boste raziskovali mesto, reševali uganke, trenirali možgane, medsebojno sodelovali in se odlično zabavali. Igra je postavljena v mestno okolje in je zasnovana tako, da v njej lahko igra ekipa 2 do največ 5 igralcev. Prepletena je s številnimi miselnimi in praktičnimi izzivi, da bi prišli do cilja v 60 minutah pa morate odkriti vse skrite namige, dešifrirati kode in rešiti izvirne uganke. 

Dogodivščina je primerna tako za escape room navdušence kot tudi vse radovedneže ki jim je reševanje ugank, treniranje možganov in aktivno preživljanje prostega časa v zabavo. Idealna je za skupino prijateljev, sodelavcev ali družino, saj v 60 minutah napete pustolovščine ekipa sodeluje, razmišlja, se zabava, poveže in mogoče odkrije še kakšen skriti talent. 

Creative Ways
Kreativne Poti, potovalna agencija, d.o.o.
Tržaška cesta 22a, 6230 Postojna
+386 (0)41 218 964

Oglejte si tudi