Show menu

Humanitarni tek: 10 krogov za 10 nasmehov (5.6.2019)

Spoštovani prijatelji športa in dobre volje! 

Leto je naokoli in zopet je prišel čas za izvedbo enega največjih športno humanitarnih projektov v Sloveniji, humanitarnega projekta 10 krogov za 10 nasmehov, kjer bomo skupaj z vami tekli ali hodili, v 10 različnih mestih, za 10 pomoči potrebnih družin ali posameznikov; vse za dober namen. 

Prvič se bomo ustavili v Postojni, kjer se bo letos dogajalo marsikaj zanimivega poleg teka.
Projekt poteka od 16.00 do 20.00 ure. V tem času se nam lahko pridružite kadarkoli in pretečete, prehodite ali kako drugače obkrožite tekaški krog v športnem parku Postojna.

Lokalni tekači, ki tečejo 105 krogov ali 42 km, bodo veseli vaše družbe. Prav tako pa tudi lokalna družina, za katero letos zbiramo sredstva.

Vaš prispevek ( 5€ za otroke in 10€ za odrasle ) bo šel v skupni sklad, ki ga potem razdelimo med 10 družin po celi Sloveniji. V vsakem kraju zberemo namreč različno vsoto in se nam zdi edino prav, da prejemejo vsi podobno vsoto. Vsa zbrana sredstva pa gredo 100% naprej za dober namen.

Letošnja lokalna organizatorja sta Srečo Deželak - Ečo in Borut Mraz, ki vas pričakujeta, da se malo  podružite in kako rečete.

Se vidimo. :)