Show menu

Jesenski konjeniški tabor na Gradu Prestranek (27.10.-1.11.2019)

Jesenske počitnice: jahanje konj, spoznavanje celostne nege konj in druženje z vrstniki

Trajanje: 6 dni
Okvirna starost otrok: 6 - 14 let

Prihod: nedelja, 27. oktober 2019, ob 18 h
Zaključek: petek, 1. november 2019, ob 15 h

❓ZAKAJ NA TABOR❓
Konjeniški tabori so pomemben del razvoja konjeništva in otrokove odgovornosti. Tabori dajejo velik poudarek spoznavanju nege konja in celostni skrbi za konja, na katero otroci v želji imeti konja, ponavadi pozabijo. Tabori potekajo v sproščenem počitniškem vzdušju in omogočajo otrokom druženje z vrstniki v naravi ter učenje jahanja. Jahanje poteka v manjših skupinah, vsaka skupina 2x dnevno po 1h. Konjeniški tabori ne potekajo kot intenzivna šola jahanja, ampak omogočajo poleg jahanja otroku spoznati pristen stik s konji, razvijati občutek odgovornosti za živali, spoznati skrb in nego konja ter sproščeno druženje z vrstniki. Tabori so primerni tudi za popolne začetnike. V bližnji okolici Gradu se nahaja veliko zanimivosti, ki jih bodo otroci raziskovali skupaj z animatorkama (Ovčja jama, eko Farma, ...). Imamo tudi eno izmed največjih pokritih jahalnic v Sloveniji, kar nam omogoča nemoteno izvedbo tabora.


Prijava otroka na tabor:
https://www.gradprestranek.si/turizem/jahalni-tabori/

Za vprašanja o izvedbi tabora in dodatne informacije smo vam na voljo na:
📞 051 311 211
📨 turizem@gradprestranek.si

Cena tabora: 285 EUR*
* V ceno je vključeno 5x nočitev, polni penzion, 2x 1h jahanja na dan, konjeniške aktivnosti, dnevne vodene aktivnosti in ogledi, 24h varstvo.

‼️ Otroci se lahko udeležijo tabora tudi brez spanja, torej v obliki dnevnega varstva. Dnevno varstvo se začne vsak dan ob 7:30.

Cena dnevnega varstva do 16 h: 160 EUR*
Cena dnevnega varstva do 19 h: 200 EUR*