Show menu

Teden otroka (7.10.-13.10.2019)

Že nekaj let otroke razveseljujemo tudi z delavnicami ob tednu otroka. Tudi letos pripravljamo sklop delavnic, namenjenih otrokom med 6. in 12. letom. Letos teden otroka poteka med 7. in 13. 10., nosi pa naslov NAŠE PRAVICE.
V sklopu tedna otroka smo za otroke pripravili tri brezplačne delavnice. Vse bodo potekale v Mladinskem centru Postojna.

V četrtek, 10. 10., ob 17h, bomo spoznavali eksotične živali. Mogoče se nekaterih od njih bojimo, nekatere se nam zdijo strašne, grde ... Na delavnici pa bomo spoznali, da imajo vsake živali svoje zanimivosti, predvsem pa, da je strah nepotreben.
Otroke prijavite na povezavi: https://forms.gle/vEpD5fJyyQFoFR4j9

V petek, 11. 10., otroke prav tako ob 17h vabimo na delavnico zumbe. Otroci imajo tudi pravico do gibanja, zato se bomo zabavali, plesali in ura bo še prehitro minila. Delavnica je primerna tako za punce kot za fante. Otroke prijavite na povezavi: https://forms.gle/m9Eps2yBM9H5J3dDA

Zadnja delavnica v tem sklopu nosi naslov PO-stani znanstvenik. Vidimo se v soboto, 12. 10., ob 11h. Pravica do znanja ni samo tista, ki vključuje sedenje v šolskih klopeh. Mi se bomo marsikaj naučili prek poskusov. Mešali bomo, čarali, dodajali sestavine ... Kaj neki bo nastalo? Prijave na: https://forms.gle/q3vtYjQZSamqrnqN6

Prijave na vse delavnice so obvezne, saj je število udeležencev omejeno.

Organizator:  DPM občin Postojna in Pivka P. P. 
Kontaktna oseba: Tatjana Rant 
Mob: 041982781
E-naslov: zpms.popi@gmail.com