Show menu

Brezplačen voden izlet po Jamski kolesarski poti (13.9.2020)

ZBIRNO MESTO:
TIC Galerija, ob 8:30 (odhod ob 9:00, prihod ob 14:00).

OPIS POTI:
Jamska kolesarska pot nas popelje po čudežni deželi krasa mimo petih večjih oziroma bolj znanih jam v okolici Postojne, in sicer najprej mimo svetovno znane Postojnske jame, sledita Otoška jama in jama pod največjim jamskim gradom na svetu – Predjamskim gradom, kjer se lahko okrepčamo v gostilni Predjamka. Ob povratku se zapeljemo skozi hladen gozd, kjer se nahajata s predorom povezani Pivka in Črna jama.

TEHNIČNI PODATKI:
Dolžina: 35 km
Skupni vzpon: cca 500 vm
Trajanje: poldnevni izlet
Podlaga: makadam, kolovoz, asfalt
Zahtevnost: srednje zahtevna tura

OPREMA: Tehnično brezhibno gorsko ali treking kolo s profiliranimi gumami in sprednjim vzmetenjem, kolesarska čelada (obvezna!), rokavice, rezervna zračnica, primerna oblačila, zadostna količina hrane in pijače.

CENA: brezplačno vodenje

PRIJAVE IN INFORMACIJE:Prijave so obvezne! Sprejemamo jih do zapolnitve mest na tel. št. 041 208 387 (Tomaž, vodnik) ali info@bikeslovenia.si.

S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti kolesarskega izleta ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje. Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje izleta. V primeru slabega vremena bo kolesarski izlet odpovedan, vsi prijavljeni bodo obveščeni. 

Vse udeležence naprošamo, da se v času poteka dogodka držijo priporočil in navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). Želimo vam varno kolesarjenje in veliko užitkov! BIKE SLOVENIA in VISIT POSTOJNA

Oglejte si tudi