Show menu

Postojna kolesari 2020 (15.-18.10.2020)

Vabljeni na kolesarski vikend v Postojni.

Četrtek, 15. oktober: Kolesarimo s Kristjanom Vrečkom
Z nami bo uspešen slovenski kolesarski vloger in izkušen gorski kolesar. Z njim vam nikoli ne bo dolgčas. Kolesarski tečaj s Kristjanom se prične ob 16. uri na pumptrack poligonu v Postojni (pri vojašnicah za Sovičem). 

Petek, 16. oktober: Spoznajte postojnskega ekstremista 
Damjan Hočevar - DJ Krmpy vam bo predstavil svoj kolesarski podvig, kjer je s kolesom BMX v enem dnevu prekolesaril 8.848 višinskih metrov, toliko kot je visok Mont Everest. Predstavitev se prične ob 18. uri v prostorih GZS regionalne zbornice Postojna, Cankarjeva 6, 6230 Postojna - sejna dvorana. Prijave so obvezne na telefon 040 844 555 (Damjan). 

Sobota, 17. oktober: Naučite se osnovnih kolesarskih veščin 
Postojnski kolesarski klub vabi na brezplačen kolesarski tečaj vse mlade in malo manj mlade od 6. leta dalje. Spoznali boste osnovne kolesarske veščine. Tečaj se prične ob 10. uri pred OŠ Antona Globočnika v Postojni. Pridite s kolesi in ne pozabite na čelado. Prijave na tečaj so obvezne na telefon 031 774 497 (Pija). 

Nedelja, 18. oktober: Gremo na izlet z ekipo Bike Slovenia 
Tomaž vas bo odpeljal na gorsko kolesarski izlet po Postojni in njeni čudoviti okolici. Spoznajte lepote Zelenega krasa pod strokovnim vodstvom izkušenega kolesarskega vodnika. Zbor je ob 10. uri na Titovem trgu pred hotelom Kras. Izlet je brezplačen za vse udeležence. Prijave so obvezne na telefon 041 208 387 (Tomaž, TKV). 

V primeru dežja aktivnosti na prostem ne bodo izvedene. Če se nameravate udeležiti katerega izmed dogodkov, upoštevajte aktualna priporočila NIJZ.