Show menu

Kulinarična doživetja

DOŽIVETJE NA REPeat

Doživetje na REPeat je popolno prizorišče za edinstveno brezmesno kulinarično delavnico in pogostitev. Mizo v obliki 'old school' skejta je izdelal moj dober prijatelj WoodMood Woodcraft

Da bo vaša izkušnja za najmanj 4 in največ 6 oseb čim bolj na komot, boste sedeli na udobnih štorih Wood&Blonde. V ambientu vas obdajajo fantastična umetniška dela mojih prijateljev iz celega sveta. Takšnega občutka pričakovanja res ne moreš falit.

Doživetje na REPeat je slowfood kulinarično doživetje, kjer se obiskovalci družijo, skupaj kuhajo in uživajo v prijetni atmosferi. 

Seveda hrepenim tudi po vašem kulinaričnem vložku. Skupaj bomo pripravili popolno prizorišče za večerjo, kjer bomo v slasti uživali v zasluženem prostem času. 

Vrednost stola, ki vas pripelje v igro REPeat, je 49 Evrov in vključuje pijačo - pivo, limonado in tonik iz Pelicona, izbrana vina Pasji Rep in Bratinov Gin.

Proste termine si lahko ogledate in rezervirate na spodnjem koledarju. Pokličite me na 031 230 123 ali pošljite e-mail na tibor@repeat.si.

Doživetje se prične ob 17.00 in traja minimalno tri ure. Bodite točni. Za vse rezervacije je potrebno predplačilo. Vsa plačila so dokončna in nevračljiva.

Dobimo se na naslovu Nova vas 2, 6230 Postojna. V okolici je dovolj brezplačnih parkirišč. Sprehodite se do lesenih vrat v živi meji in že ste pri meni. Let's do this!