Show menu

Hotel Center ****

Hotel Center - nekdaj pomembno središče družabnega življenja ima bogato zgodovino, ki sega v leto 1880. Hotel, kjer so se za postanek odločile kronane glave, kralji, princi, generali ter mnoge znane osebnosti tistega časa, vrhunski športniki in svetovni popotniki. 
Hotel Center Postojna
Poseben pečat hotelu še danes daje plesna dvorana v kateri so ohranili litoželezne stebre in parket, kamnite tlake v pritličju in razkošno stopnišče z leseno ograjo.

Predajte se udobju v letu 2018 sveže prenovljenih hotelskih sob, modernega designa in očarljivega interierja v elegantnih prefinjenih tonih. Hotel leži v naravnem okolju in je odlično izhodišče za raziskovanje okolice z izposojenim kolesom ali peš. 

Hotel Center je prvi hotel na postojnskem in v destinaciji Zeleni kras z okoljskim certifikatom Eko marjetica, certifikatom Evropske unije za okolju prijazne turistične nastanitvene obrate. To okoljsko priznanje nedvomno prinaša dodano vrednost Hotelu Center, saj izkazuje njegovo družbeno odgovornost in dviguje ugled hotela, še posebej v času, ko gostje vedno bolj  iščejo okolju prijazne nastanitve ter upoštevajo trajnostne standarde ponudnika.
Hotel Center****
Kolodvorska cesta 1, 6230 Postojna
+386 (0)81 617 131

Hotel Center - Foto Galerija

Oglejte si tudi