Show menu

Hotel Kras****

Hotel Kras se nahaja v samem centru Postojne, lahko pa se pohvali s 24 dvoposteljnimi sobami, 3 suitami s teraso, večnamenskimi prostori, kavarno in podzemno garažo. Z vrha hotela se odpira edinstven razgled na mesto in okoliške hribe, gostom pa je na voljo tudi 24-urna recepcija.
Hotel Kras - zunanjost
Hotel Kras - zunanjost
Večnamenski prostori so namenjeni organizaciji različnih dogodkov do 70 udeležencev, v sobah pa ponujajo tudi možnost dodatnega ležišča. Suite so opremljene z dnevnim prostorom in sejno mizo za poslovne sestanke in so zato primerne za izvedbo manjšega poslovnega sestanka. 

V sklopu hotelske ponudbe je gostom na voljo samopostrežni zajtrk s pestro izbiro in možnostjo postrežbe v hotelski sobi. Objekt je v celoti klimatiziran. Pri organizaciji različnih prireditev in seminarjev so vedno fleksibilni, med odmori pa ponujajo različne ponudbe pogostitev: basic break, business break, kras-break, tapas in vino break. 

Kavarna se nahaja v pritličju hotela, kjer sta poleg bogate gostinske ponudbe gostom na voljo tudi brezžična internetna povezava ter postrežba na hotelski terasi. Hotel nudi svojim gostom tudi možnost uporabe garaže z 131 parkirnimi mesti.

Hotel Kras Postojna****
Tržaška cesta 1, 6230 Postojna
+386 (0)5 700 23 00

Hotel Kras - Foto Galerija

Hotel Kras-soba
Hotel Kras-soba
Hotel Kras- apartma suita
Hotel Kras- terasa suita

Hotel Kras - Video Galerija