Show menu

Kamp Plana

Kamp Plana je nov kamp kateri se nahaja med Postojno in Pivko. Kompleks je zgrajen na posestvu, ki se zadnjih 27 let ukvarja z rejo islandskih konj. Obdan z divjo kraško naravo ponuja pomirjujoče poglede na javorniške gozdove. Kamp Plana je od avtoceste oddaljen le 7 km, do njega pa lahko dostopate neposredno iz glavne ceste, ki predstavlja tudi glavno povezavo z hrvaško obalo. 
Camping Plana & Bar 66
Camping Plana & Bar 66
Kot pove moto družine, ki kamp upravlja se trudijo svojim gostom ponuditi objem narave. Ob prihodu pričaka goste bar, ki je skoraj v celoti zgrajen iz lesa in kamna, s tem se tudi prične celotna izkušnja. Bar ponuja veliko izbiro pijače ter dobrot katere ustvarijo lokalni pridelovalci. Predstavlja odličen prostor za sprostitev in nabiranje energije katero ponuja zelena okolica.  V sklopu kampa je tudi novozgrajeni sanitarni objekt prav tako zgrajen iz kombinacije lesa in naravnega kamna. Gostom ponuja čiste in lepo urejene sanitarije, letno kuhinjo z vsemi potrebnimi napravami. 

Kamp ponuja prostor za avtodome in avto-prikolice prav tako pa ponuja tudi travnato šotorišče in veliko  drugih opcij za goste. Poleg tega pa je na voljo počitniški bungalov (brunarica) katero gostje lahko najamejo. Aktivnosti v kampu: ježa konjev, odbojka na mivki, kolesarjenje (cestno/gorsko), ranč doživetje,pohodništvo, raziskovanje gozdov, ogled divjih živali. 

Kamp Plana
Selce 66, 6257 Pivka
+386 (0)70 668 668
Foto Galerija
Camping Plana & Bar 66 
Camping Plana & Bar 66 
Camping Plana - sanitarni objekt
Camping Plana

Oglejte si tudi