Show menu

Penzion & wellness Mirjam

Penzion in wellness Mirjam se nahaja v idilični vasici Razdrto pod vznožjem Nanosa in je od Postojne oddaljeno 13,5 km. 

Gostje lahko bivajo tako v sobah kot tudi v kampu ter prostoru namenjenemu za avtodome. Prostor za avtodome je opremljen z elektriko, vodo, urejen pa je tudi sistem za izpust odplak. 
Gostom je poleg namestitve za doplačilo na voljo tuš. Bivanje si lahko popestrijo v Pavlinovi kleti z igranjem biljarda in pikada. Na voljo jim je še skupna terasa, zunanji bazen, bar s prigrizki, v sklopu rekreacije pa igrišče za mini nogomet, balinišče ter terensko jahanje v okoliških krajih. 

Za doplačilo so lahko deležni storitev savne, fitnesa in SPA-ja. Uporaba fitnesa je za goste prenočišča brezplačna. V bližini se nahaja prava zakladnica naravnih in kulturnih znamenitosti. Nastanitev je locirana na območju od koder se lahko njihovi gostje odpravijo na razne izlete ter pohode. 

Penzion Guesthouse Mirjam je prejemnik certifikata Zeleni ključ, ki ga po vsem svetu podeljujejo ponudnikom, zavezanim trajnostnemu in zelenemu turizmu. So prvi na postojnskem in prvi na destinaciji Zeleni kras, ki so prejeli ta vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji.

Kontakt:
Penzion & wellness Mirjam
Razdrto 19, 6225 Hruševje
+386 (0)41 684 988
+386 (0)5 757 72 00

Foto galerija

Oglejte si tudi