Show menu

Počitniška hiška Big Heart House

Samostojna počitniška hiša se nahaja na idealni lokaciji, v mirni vaški soseski, 2 km od Postojne ob glavni cesti Postojna – Ilirska Bistrica.

Hiša je majhna, vendar nudi vse udobje za prijetno bivanje dveh oseb.  Za hišo je urejen travnik s teraso pod mogočnim orehom. Na terasi so udobni oblazinjeni sedeži in ležalniki, kjer gostje lahko v miru berejo, se spočijejo in sončijo. Na zeliščnem vrtu si gostje lahko naberejo najrazličnejša zelišča. Kuhinja je opremljena z gospodinjskimi stroji, vso potrebno posodo in gospodinjskimi pripomočki. V kopalnici se nahajajo tuš, stranišče in umivalnik.

Gostje imajo na razpolago multimedijski center za gledanje filmov in poslušanje glasbe, brezplačen internet ter uporabo koles. Dobrodošli so gostje, ki potujejo z motorjem ali kolesom, ki jih lahko pustijo v garaži. Ob hiši je kamin, ki ga gostje lahko uporabljajo za pripravo jedi na žaru in peko pic. Parkiranje je zagotovljeno na ograjenem dvorišču. Komunikacija z gosti je možna v angleščini, nemščini, italijanščini in hrvaščini.

Big Heart House
Matenja vas 28, 6258 Prestranek
+ 386 (0)31 341 790

Oglejte si tudi