Show menu

Novice

30. 7. 2021

Izšla bo nova promocijska kulinarična trganka

V sklopu operacije Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom bo izšla promocijska trganka s poudarkom na tradicionalni prehrani na območjih občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna.
več
10. 7. 2021

Vodene kolesarske ture po Zelenem krasu

V času od junija do septembra, so vam na voljo 4 brezplačne vodene kolesarske ture z lokalnim turističnim in kolesarskim vodnikom iz Bike Slovenia.
več
2. 7. 2021

Vabilo na delavnico »Poslovni model in certifikacijske sheme na področju kulinaričnega turizma«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na delavnico »Poslovni model in certifikacijske sheme na področju kulinaričnega turizma«.
več
10. 6. 2021

Vabilo na delavnico »Promocija in prodaja«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na 4. delavnico v sklopu projekta Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom z naslovom »Promocija in prodaja«.
več
8. 6. 2021

Postojnska jama ponovno odpira svoja vrata

Z veseljem vas obveščamo, da Park Postojnska jama ponovno odpira svoja vrata v sredo, 9. junija 2021.
več
2. 6. 2021

Jakobova malica - nova kulinarična poslastica

Na treh dogodkih, ki se bodo v mesecu juniju odvili v Notranjskem muzeju Postojna, bodo udeleženci lahko okusili tudi novo kulinarično poslastico na Postojnskem – JAKOBOVO MALICO.
več
27. 5. 2021

Vabilo na delavnico »Fotografiranje hrane«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na kulinarično delavnico »FOTOGRAFIRANJE HRANE«. Na delavnici boste spoznali kako s profesionalnim fotoaparatom ali pa kar z mobilnim telefonom ustvariti privlačne fotografije dobrot, da se bodo gledalcem začele cediti sline.
več
27. 5. 2021

Vabilo k sodelovanju pri izvedbi vodenj na Zelenem krasu

RDO Zeleni kras se bo prijavil na Javni poziv STO, ki je namenjen sofinanciranju izvedbe turističnih vodenj v Sloveniji. Kot krovna turistična organizacija bodo v sodelovanju z lokalnimi vodniki pripravili nabor vodenj po destinaciji Zeleni kras.
več
26. 5. 2021

Novi kolesarski zemljevidi s QR kodami

Skupaj s Tomažem Penkom in Bike Slovenia smo pripravili zemljevide 6 kolesarskih poti: Junior, Jamska, Sovič, Nanos, Erazmova in Jelenova. Opremili smo jih s tehničnimi podatki, višinskim grafom ter QR kodo za prenos GPX koordinat oz. podatkov na telefon. Vabimo vas, da jih preizkusite in nam sporočite svoje vtise.
več
20. 5. 2021

Kulinarični delavnici v okviru projekta »Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom«

Vabimo vas na brezplačni kulinarični delavnici s priznano kuharsko mojstrico go. Slavico Smrdel z naslovoma »RAZVOJ, PRIPRAVA IN PREDSTAVITEV NOVIH PREHRANSKIH LOKALNIH IZDELKOV« ter »PRIPRAVA JEDI IZ DOMAČIH TRADICIONALNIH SESTAVIN«.
več