Show menu

Izšel je nov katalog regijskih izdelkov Zelenega krasa 2019

14. 12. 2018
Izšel je nov Katalog regijskih izdelkov Zelenega krasa 2019, v katerem se predstavlja 15 lokalnih proizvajalcev in ustvarjalcev z izdelki, ki so narejeni s skrbnostjo, trudom, veseljem in zavedanjem, da je domače in lokalno vredno ohranjati. 

Ohranjenost in bogastvo narave Zelenega krasa odsevata v okusu in aromi izdelkov izpod rok lokalnih ponudnikov. Ti še vedno sledijo tradicionalnim postopkom in receptom, ki prehajajo iz roda v rod.

Tukaj so doma sadjarstvo, sirarstvo in čebelarstvo, ki dajejo izvrstne sokove, žganja in likerje, sire in različne vrste medu.

Z vsakoletnim katalogom regijskih izdelkov vztrajno podpiramo domače ponudnike, ki skrbijo za ohranjanje in prepoznavanje naše identitete. Vabimo vas, da jih z nakupom lokalnih regionalnih izdelkov podprete tudi vi. 

V želji, da boste v njem našli primerna darila za poslovna in zasebna praznična obdarovanja, se vam zahvaljujemo za podporo. 

Novost letošnje izdaje je dostopnost v digitalni obliki – vključeno ponudbo je mogoče naročiti tudi preko spleta na tej povezavi: https://goo.gl/mBQUBu