Show menu

PODJETNO PROJEKTA PISARNA PIP v TIC Galeriji

21. 5. 2019
Imete podjetniško idejo? Vprašajte kako in kje začeti ali kako nadaljevati! 

Podjetniški inkubator Perspektiva (PIP) je podporna institucija, katere glavni namen je pomagati podjetnikom pri premagovanju začetnih težav pri ustanavljanju, organiziranju in razvoju poslovanja do faze, ko poslovanje obvladajo sami. 

Lahko vam pomagamo z informacijami na koga se obrniti, ko naletite na določen problem vezan na uresničevanje vaše podjetniške ideje. 

Lahko vam pomagamo z brezplačnim mentoriranje in svetovanjem ter vam zagotovimo strokovnjaka za vaše specifično področje delovanja.

Lahko Vam pomagamo pri prijavi na razpise tako, da vam svetujemo na koga in kam se obrniti, da boste prejeli vse odgovore na vaša vprašanja. 

Ker bi vam delo radi olajšali, vas prijazno vabimo, da nas obiščete v Podjetno projektni pisarni vsak torek med 15.00 in 17.00 in sredo med 10.00 in 12.00, v TIC Galerija (Trga padlih borcev 5, 6230 Postojna).

Z vami bo Nejc Konjevič, podjetnik, programer in mentor.
Nejc je multitalent, ki v eni osebi združuje podjetniško prodornost, tehnično znanje IT področja, in pa sposobnost svoje številne izkušnje poslovnega sveta prenesti naprej.

*Podjetno projekta pisarna v TIC Galerija bo začela delovati od 20.maja 2019 dalje.