Show menu

USPEŠNO REALIZIRAN DVODNEVNI KOLESARSKI IZLET V SKLOPU PROJEKTA ''BODI LEGENDA''

Postojna, 1. 10. 2019
V okviru projekta "Bodi legenda" smo zadnji vikend v septembru (28.9. & 29.9.2019) uspešno izvedli dvodnevni kolesarski izlet po območju Zelenega krasa. Ljubitelji kolesarjenja so se v družbi izkušenega kolesarskega vodnika Tomaža Penka, odpravili na 2-dnevno kolesarjenje iz Postojne do Ilirske Bistrice in nazaj.

Udeleženci izleta so v dveh dnevih na svojih kolesih prekolesarili okrog 40 kilometrov, v višino pa so se povzpeli za cca, 820 višinskih metrov. Poleg neokrnjene narave s številnimi prostranimi gozdovi ter značilnimi lepotami kraške pokrajine (Pivška presihajoča jezera) so si v sklopu izleta sodelujoči ogledali tudi tri gradove (Grad Orehek, Grad Prestranek, Grad Kalc) ter baročni Dvorec Ravne.   

Ob zaključku prvega kolesarskega dne so udeleženci prenočili na Turistični kmetiji Pri Andrejevih v prikupni vasici Narin, kjer že več kot 20 let gostijo vse, ki iščejo udobje, sproščenost in podeželski oddih s številnimi aktivnostmi ter izvrstno organsko kulinariko.

Zelo nas veseli dejstvo, da so tako domači kot tuji gosti prepoznali odličen turistični produkt s katerim povezujemo naše ponudnike namestitev, gostince, vodnike, pri tem pa ohranjamo občutek in skrb za naravo in spodbujamo trajnostni vidik razvoja.