Show menu

VABILO NA POSVET: TRAJNOSTNI TURIZEM V ZAŠČITENIH OBMOČJIH

21. 11. 2019

LAS med Snežnikom in Nanosom in LAS Notranjska skupaj pripravljata projekt, ki ga nameravata prijaviti na naslednji razpis za operacije sodelovanja, ki bo predvidoma odprt v decembru 2019. Osnovni cilj projekta je vzpodbuditi podjetniško iniciativo na področju turizma s poudarkom na zaščitenih območjih našega LAS, kar pa ni omejevalni pogoj za sodelovanje.

V ta namen pripravljamo posvet zainteresiranih ponudnikov, s katerim želimo preveriti vaš interes po sodelovanju in razvoju turističnih storitev. Na osnovi izraženega interesa se bomo povezali z partnerji in pripravili projekt, ki bo dodana vrednost turistični ponudbi na območju Zelenega krasa in širše, saj nameravamo k sodelovanju pritegniti še 6 drugih LAS v Sloveniji in tujini.

Posvet bo v sredo, 27.11.2019 ob 18,00 uri v Krpanovem domu v Pivki, več pa v priloženem vabilu. Vabljeni k sodelovanju, če imate idejo, če želite razširiti ali nadgraditi svojo dejavnost, če čutite, da bi lahko nekaj dodali k razvoju turistične ponudbe na našem področju.