Show menu

Poziv zainteresiranim ponudnikom za nakup kolesarske opreme v sklopu projekta "S kolesom v naravo"

17. 1. 2020

LAS med Snežnikom in Nanosom, Občina Postojna in LAS Notranjska smo zasnovali projekt sodelovanja s katerim želimo podpreti podjetniške iniciative na področju Trajnostnega turizma.

Zadnji pogovori so nas usmerili predvsem v ureditev kolesarskega turizma v destinaciji Zeleni kras, z namenom da se oblikuje elaborat označevanja in promocije teh poti, pripravimo oz. dopolnimo mobilne aplikacije s tega področja in povežemo področje južno zahodne Slovenije v eno ponudbo (Kras, Zeleni kras, Kočevsko on ob Kolpi – Dolenjska).

Prav zato iščemo vse zainteresirane turistične ponudnike, ki bi želeli pri projektu sodelovati in sicer pri sledeči aktivnosti:

Nabava ustrezne opreme:

Oprema namenjena za dvig kvalitete posameznih storitev na področju razvoja kolesarskega produkta.

i.     Označevalni info kotički, hitri centri za popravilo koles (npr. mantis) pri ponudnikih

ii.      nakup običajnih oz. električnih koles z zaščitno opremo, .gpx in GPS naprave, nosilci za kolesa

iii.     nabava druge opreme, ki podpira trajnostno mobilnost (npr. kanuji)

Na kratko povedno, iščemo zainteresirane ponudnike, ki si želijo kupiti kolesa, oziroma kolesarsko opremo, ki jo bodo ponujali svojim gostom. V začetni fazi ponudnik sam investira v nakup, v kolikor je projekt odobren in potrjen se vrnejo investirana sredstva v viši 85% neto vrednosti nakupa.

Lepo prosimo vse zainteresirane, da do srede 22. januarja 2020 kontaktirate Majo Piškur iz Občine Postojna maja.piskur@postojna.si.

Z vsemi zainteresiranimi se nato sestanemo, kjer vam bomo lahko podali vse potrebne informacije.