Show menu

Vabilo na študijsko turo – ogled primerov dobrih praks ˝Kolesarski turizem v Vipavski dolini''

3. 3. 2020
Vljudno vabimo vse zainteresirane turistične ponudnike in kolesarske navdušence na študijsko turo – ogled primerov dobrih praks ˝Kolesarski turizem v Vipavski dolini. 

Študijska tura bo potekala v četrtek, 19.3.2020, z odhodom ob 8.30 iz Postojne, (pobiranje z avtobusom tudi iz Ilirske Bistrice in Pivke) in predvidenim povratkom ob 17.00 uri v Postojno.

Program študijske ture:

Na študijski turi si bomo ogledali primere dobre prakse na področju kolesarjenja v Vipavski dolini. Gre za destinacijo, kjer so v preteklih letih naredili večji korak v razvoju kolesarskega turizma z razvojem novih programov in produktov namenjenih kolesarjem. Ogledali si bomo:

-  TIC Vipava: Lanthierijev dvorec, degustacijo lokalnih vin, predstavitev kolesarske ponudbe

- Vipavski križ: nova kolesarska ponudba v  Vipavski dolini, investicije  občine

- Ajdovščina

-  Popoldansko kosilo in degustcija pri lokalnem  vinarju

Po Vipavski dolini nas bo vodil usposobljen vodič, ki je specializiran za inovativne  turistične programe , med katerimi je tudi ponudba za kolesarje.

Udeležba na študijski turi je brezplačna. Obvezne so prijave zaradi omejenih mest (število udeležencev je 35). Prijave zbiramo do 16.3.2020 ( oz. zapolnitve mest) na info@zelenikras.si ali tel.041 941 509.

*Aktivnost se izvaja v okviru operacije ˝Doživljanje legend in zgodb na kolesu – BODI LEGENDA˝ in je sofinancirana iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.