Show menu

Brezplačen voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti

20. 5. 2020

OE Turizem Postojna bo v nedeljo, 24.5.2020 v sodelovanju s kolesarskim vodnikom Tomažem Penkom izvedla brezplačen voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti.

Zbirno mesto: TIC Galerija (pri Knjižnici Bena Zupančiča)
Pričetek ture: 24.5.2020 ob 09:00
Dolžina: 55 km
Višinska razlika: 1000 m
Čas kolesarjenja: 6:30 h

Obvezne prijave na turo en dan prej na mobilno številko: 041 208 387 (Tomaž, TK Vodnik). S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti ture ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje.

Oprema:Brezhibno gorsko kolo s profiliranimi gumami, vsaj sprednje vzmetenje, čelada je obvezna, kolesarska očala, kolesarske rokavice, rezervna zračnica, zadostna količina hrane in pijače.

Kolesarska tura poteka po utrjenih gozdnih poteh in asfaltiranih cestah, kjer upoštevamo cestno prometne predpise. Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje ture.

Vse udeležence brezplačnega vodenega kolesarskega izleta naprošamo, da v času poteka dogodka ravnajo v skladu s priporočili in navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

*Brezplačen voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti bo izveden v sklopu operacije: Adrenalinsko doživljanje legend in zgodb na kolesu - Bodi legenda.