Show menu

Podaljšanje fotonatečaja “Postojnske zgodbe v fotografijah”

3. 8. 2020
Foto: Cyril Mayaud
Foto: Cyril Mayaud
V ekipi Visit Postojna vlada navdušenje. Naš e-poštni nabiralnik namreč pridno polnijo vaše čudovite fotografije, ki jih prispevate za sodelovanje v fotonatečaju “Postojnske zgodbe v fotografijah”. Ne samo da je odziv na natečaj izredno pozitiven in presega pričakovanja; spremljati, kaj vse lahko človeško oko - in posledično objektiv - zazna kot lepoto, je neverjetno.

Ker se zavedamo, kako pomembno je spodbujanje ustvarjalne žilice, pa naj gre za profesionalno ali zgolj ljubiteljsko umetnost, smo sklenili, da rok za oddajo fotografij za fotonatečaj podaljšamo do konca avgusta. Tako lahko vse zgodbe, legende, najljubše skrite kotičke ter naravne in kulturne znamenitosti v postojnski občini še en mesec beležite skozi fotografijo in jih nato delite še z ostalimi. 

Vse fotografije in prijavnico ter soglasje o uporabi fotografij nam pošljite do nedelje, 30. 8. 2020. Žirija bo izmed vseh prispelih fotografij izbrala 31 fotografij, o rezultatih in izboru pa boste obveščeni v petek, 4. 9. 2020. Izbrane fotografije bodo razstavljene v središču Postojne na Titovem trgu od 22. 9. 2020 predvidoma do konca leta, natisnjene pa bodo tudi na razglednicah.

Dosedanji prispevki so dokaz izjemne ustvarjalnosti, ki je navzoča med vami. Veselimo se vseh fotografij, ki jih še boste v prihodnje delili z nami!

Več o pogojih sodelovanja v fotonatečaju si lahko preberete na: http://www.visit-postojna.si/si/fotonatecaj.