Delavnica bo potekala v torek, 6. oktobra 2020, na Smrekarjevi domačiji (Grobišče 11, 6258 Prestranek), s pričetkom ob 16.00 in predvidenim zaključkom ob 20.00. Obvezne so prijave na e-naslov borut@rra-zk.si, do ponedeljka, 5. oktobra 2020 do 12. ure.
Ob prijavi obvezno navedite:
Zaradi preprečevanja širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 je udeležba omejena do največ 30 oseb. Izobraževalna delavnica bo izvedena ob upoštevanju vseh potrebnih ukrepov in priporočil ustreznih organov Republike Slovenije, ki veljajo za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Ker gre za dogodek z udeležbo 10-50 oseb je potrebno imeti poimenski seznam udeležencev, prav tako je v vseh zaprtih prostorih za vse udeležence obvezna uporaba mask in upoštevanje navodil NIJZ za preprečevanje širjenja virusa.
Program:
16.00 – 18.00 Trendi v gostinstvu in kulinariki za potrebe vzpostavitve 5* kulinaričnega produkta v destinaciji Zeleni kras, gospa Ladi Klančar, Notranjski regijski park
18.00 – 20.00 Trendovska prenova lokalne kulinarične ponudbe, chef Uroš Štefelin, Restavracija Vila Podvin, prejemnik Michelinove zvezdice