Show menu

O naši destinaciji so se razpisali tudi drugi portali

12. 11. 2020
Da Postojna s svojo okolico postaja v Sloveniji čedalje bolj priljubljena destinacija tako za domače, kot tudi tuje turiste priča dejstvo, da se čedalje več portalov odloča objavljati različne prispevke o naši destinaciji. Na to smo seveda nadvse ponosni in obenem polni osebnega zadovoljstva, saj to priča o tem, da je naše trdo delo obrodilo sadove. 
Foto: Nejc Konjevič
Na portalu Apartmaji Slovenija, na katerem so obiskovalcem predstavljene ideje, kje lahko najamejo turistične namestitve in kaj vse si lahko v določenem kraju ogledajo, so se odločili v svojo ponudbo vključiti tudi našo destinacijo, za kar smo jim seveda iskreno hvaležni. 

Veseli nas, da je naša turistična ponudba cenjena tudi drugod in da številni lastniki spletnih portalov in blogov radi pišejo o nas. Lahko vam obljubimo, da bomo naše delo še naprej opravljali z veliko mero predanosti in truda, da bo naša turistična ponudba v prihodnje še boljša in bogata.

Prispevek v katerem je zbranih 8 razlogov, zakaj se odpraviti na večdnevni izlet v Postojno si lahko ogledate na spodnji povezavi: