Show menu

Virtualno srečanje turističnega gospodarstva destinacije Zeleni kras

29. 4. 2021
RDO Postojnska jama-Zeleni kras in Zavod Znanje Postojna, OE Turizem vabita vse zaposlene na področju gostinstva in turizma v destinaciji Zeleni kras na spletno srečanje turističnega gospodarstva z naslovom » VODENA TURA PO ZELENEM KRASU «.

Spletna delavnica bo potekala v torek, 4. maja 2021, od 10.00 do 12.00 ure preko aplikacije Zoom.

Vsebina srečanja:

· Virtualna vodena tura po Zelenem krasu (predstavitev ponudbe destinacije Zeleni kras, katere vsebine ponuditi gostu v ogled in doživetje )

· Predstavitev novosti na Zelenem krasu (digitalizacija kult. dediščine, opazovanje medveda in fotolov, tematska pot okoli Cerkniškega jezera, kol. vodniki,…).

· Na kratko o turističnih bonih, sestavi turističnih paketov (kaj kdo lahko v sklopu svoje dejavnosti prodaja kot paket in na kakšen način)

· Zelena shema Slovenskega turizma (kaj prinaša uporaba znakov Slovenia Green Destination, Safe Travels, Green & Safe …).


Na srečanju bomo predstavili tudi možnosti sodelovanja:

· v projektu Slovenija - Evropska gastronomska regija

· v kampanji Zdaj je čas. Moja Slovenija., ki se bo odvijala tudi letos in bo v prvem delu posvečena gastronomiji, predvsem trajnostni

· poziv za 5-zvezdična doživetja

· poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem in tujih trgih


Zaradi lažje organizacije vas vljudno prosimo, da svojo prisotnost na dogodku potrdite do nedelje, 02. maja 2021 na e-naslov: ticgalerija@zavod-znanje.si

Brezplačna spletna delavnica bo dostopna na sledeči povezavi: https://us02web.zoom.us/j/89729418565


Vljudno vabljeni!