Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na delavnico
»POSLOVNI MODEL IN CERTIFIKACIJSKE SHEME NA PODROČJU KULINARIČNEGA TURIZMA«.
Slovenija si v letu 2021 lasti laskavi naziv Evropska gastronomska regija 2021, s pomočjo katerega spodbuja trajnostni razvoj kulinaričnega turizma. Na tokratni delavnici bodo predstavljeni sodobni trendi in elementi poslovnega modela v gastronomsko-turistični panogi. Podrobneje se boste seznanili s postopki vključevanja v različne certifikacijske sheme (Zelena shema slovenskega turizma, Slovenia Green Cuisine, Izbrana kakovost, itd.).
Delavnico bo vodil Dejan Iskra iz Regionalne razvojne agencije Zeleni kras. Delavnica bo potekala v ponedeljek, 5.7.2021 ob 15.00 v stavbi Komanda v muzejskem kompleksu Park vojaške zgodovine v Pivki.
Več informacij o dogodku najdete v vabilu v
priponki.
Vljudno vabljeni!
Delavnica se izvaja v okviru projekta
»Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom«, v katerem sodelujejo štirje partnerji, in sicer Zavod za turizem Pivka, Občina Pivka, Zavod Znanje Postojna in TIC Ilirska Bistrica. Projekt je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.