Show menu

Vabilo na delavnico »Poslovni model in certifikacijske sheme na področju kulinaričnega turizma«

2. 7. 2021
Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na delavnico »POSLOVNI MODEL IN CERTIFIKACIJSKE SHEME NA PODROČJU KULINARIČNEGA TURIZMA«

Slovenija si v letu 2021 lasti laskavi naziv Evropska gastronomska regija 2021, s pomočjo katerega spodbuja trajnostni razvoj kulinaričnega  turizma. Na tokratni delavnici bodo predstavljeni sodobni trendi in elementi poslovnega modela v gastronomsko-turistični panogi.  Podrobneje se boste seznanili s postopki vključevanja v različne certifikacijske sheme (Zelena shema slovenskega turizma, Slovenia Green  Cuisine, Izbrana kakovost, itd.). 

Delavnico bo vodil Dejan Iskra iz  Regionalne razvojne agencije Zeleni kras. Delavnica bo potekala v ponedeljek, 5.7.2021 ob 15.00 v stavbi Komanda v muzejskem kompleksu Park vojaške zgodovine v Pivki.

Več informacij o dogodku najdete v vabilu v priponki.

Vljudno vabljeni!

Delavnica se izvaja v okviru projekta »Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom«, v katerem sodelujejo štirje partnerji, in sicer Zavod za turizem Pivka, Občina Pivka, Zavod Znanje Postojna in TIC Ilirska Bistrica. Projekt je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.