Show menu

Vabilo na delavnico »Izdelava promocijskega videa turistične ponudbe«

2. 3. 2022
 

RRA Zeleni kras vabi na delavnico »Izdelava promocijskega videa turistične ponudbe«, ki bo potekala v torek, 15.3.2022, od 9.00 do 12.00, v prostorih RRA Zeleni kras.

RRA Zeleni kras sodeluje v projektu CCI4TOURISM, katerega namen je krepitev podjetniških kompetenc kulturnih in ustvarjalnih industrij s ciljem razvoja inovativnih pristopov v turizmu. Slednjega zasledujemo tudi z nizom delavnic na področju turizma, tokrat z delavnico Krepitev digitalnih veščin v turizmu – Izdelava promocijskega videa turistične ponudbe.

Vsebina:

V sklopu delavnice se bodo udeleženci naučili snemati video vsebine z mobilnim telefonom. Predavatelji jih bodo naučili pravilnega kadriranja, nastavitev v telefonu ter uporabe brezplačnega programa za urejanje video vsebine. Prav tako se bodo naučili, kako narediti zanimiv komercialni posnetek za potencialne uporabnike.

Priporočamo, da imajo udeleženci s seboj svoj mobilni telefon ali fotoaparat, ki omogoča snemanje in prenosni računalnik (program bodo prejeli po e-pošti pred izvedbo).

Delavnico bodo izvedli Nejc Konjevič in Dejan Damiš iz Video2Go produkcije ter Dejan Iskra iz RDO Postojnska jama-Zeleni kras.

Delavnica je namenjena podjetnikom/organizacijam v Primorsko-notranjski regiji, ki imajo registrirano dejavnost s področja turizma ali kulturnega in ustvarjalnega sektorja. 

Prijave na delavnico zbiramo do 11.3.2022 na info@zelenikras.si. Prijave zbiramo do zapolnitve mest (10 udeležencev).

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na info@zelenikras.si, 041 941 509.

Vljudno vabljeni.