Show menu

Kakšen center trajnostne mobilnosti si želimo v Postojni?

21. 3. 2022
Center trajnostne mobilnosti mora v prvi vrsti služiti potrebam občanov in občank, zato vas Občina Postojna vabi na delavnico "KAKŠEN CENTER TRAJNOSTNE MOBILNOSTI SI ŽELIMO?", ki se bo odvijala v sredo, 6. aprila 2022, od 17.00 do 19.00 ure v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva.
Na delavnici bomo spoznali uspešne prakse vzpostavljanja Centrov trajnostne mobilnosti v Sloveniji in skupaj načrtovali potencialne storitve Centra trajnostne mobilnosti Postojna.

Z namenom, da zberemo kar največje število mnenj smo pripravili spletno anketo, ki jo lahko izpolnite do 25. marca 2022: https://www.1ka.si/a/204705ef

Delavnica, na kateri bo sodeloval tudi župan Postojne, Igor Marentič, bo namenjena tudi pogovoru in mreženju vseh, ki si želijo aktivno prispevati k skupnemu razmisleku o razvoju prometa v lokalni skupnosti.

Delavnico organizira Občina Postojna, izvedena pa bo v sodelovanju z nevladnima organizacijama Focus - društvo za sonaraven razvoj in Umanotera v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE.

Delavnica upošteva smernice za organizacijo trajnostnih dogodkov zato vas vabimo, da na delavnico pridete peš, s kolesom ali z javnim potniškim prevozom, oz. da se z drugimi udeleženci dogodka dogovorite za sopotništvo.

Za lažjo organizacijo dogodka prosimo, če se prijavite prek spletnega obrazca.

Prijave zbiramo do 3.aprila 2022. 

Vljudno vabljeni!