Show menu

Vabilo - Delavnica Mehka mobilnost v Postojni

14. 4. 2022
Če se le da, se sodobni turisti na dopustu radi izognejo avtomobilski pločevini. K temu jih spodbuja vse večja okoljska ozaveščenost in potreba sodobnega človeka po svobodnejšem gibanju. Mehka mobilnost ni samo nepogrešljiv del turistične ponudbe, ampak tudi pomemben dejavnik kakovosti bivanja gostiteljske skupnosti. 

V destinaciji Postojna kolesarjenje in pohodništvo že vgrajujemo v turistično ponudbo. Možnosti za mehko mobilnost pa še niso polno izkoriščene. Občina Postojna in Zavod Znanje vas v sodelovanju z Umanotero vabita na delavnico Za več mehke mobilnosti v destinaciji Postojna, ki bo potekala v predavalnici Notranjskega muzeja Postojna (Kolodvorska cesta 3, Postojna) v četrtek, 14. aprila 2022, od 17. do 18. ure 

Na dogodku boste spoznali: 
• trende v mednarodni promociji Slovenije kot zelene destinacije 
• primere uspešnih domačih in tujih destinacij s ponudbo mehke mobilnosti in 
• vpliv destinacije Postojna na podnebne spremembe zaradi prevozov turistov. 

Pogovorili se bomo: 
• o priložnostih na področju mehke mobilnosti in
 • kako bi lahko skupaj obogatili zeleno ponudbo destinacije Postojna. 

Prijave sprejemamo na povezavi Udeležba na delavnici je še posebej priporočena turističnim ponudnikom in drugim zaposlenim v turizmu v destinaciji Postojna in Zeleni kras, zaposlenim na Občini Postojna, ponudnikom storitev na področju mobilnosti, lokalnim medijem in širši lokalni javnosti. Udeležba na delavnici je brezplačna. 

Za vse dodatne informacije lahko pokličete v TIC Galerija na tel. številko 040 122 318 ali pišete na naslov ticgalerija@zavod-znanje.si.