Show menu

Vabilo na predstavitveni delavnici projekta Kolesarska veriga na podeželju

24. 8. 2022
LAS med Snežnikom in Nanosom sodeluje v projektu sodelovanja Kolesarska veriga na podeželju . Med aktivnosti projekta so tudi predstavitvene delavnice, katerih glavni namen je na praktični način predstaviti kolesarsko mrežo in povezati med seboj ponudnike različnih storitev v okviru certifikata »Kolesarjem prijazen ponudnik«.

S tem namenom se bosta v torek, 30. avgusta 2022 odvili kar dve delavnici – prva bo v dopoldanskem času med 9,30 in 13,00 uro v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva na Velikem otoku pri Postojni, kjer bodo obravnavana pogosta vprašanja povezana z izposojo koles – kako si ga lahko izposodim, kaj je dobro vedeti o e-kolesih in zaposlitvenih možnostih, ki jih le ta ponujajo. Vabljeni k udeležbi, podrobne informacije in prijava je možna na e-naslovu: maja.piskur@postojna.si.

Druga delavnica bo na temo »Kolesarjem prijazni ponudnik«, kjer bodo udeležencem predstavljene možnosti in pogoji sodelovanja v sistemu certificiranja storitve Kolesarju prijazen ponudnik v Evropi in Sloveniji. Delavnica bo potekala 30.8.2022 od 15,00 ure dalje na Kmetiji Slavec v Knežaku 98/a, prav tako so zaželene predhodne prijave na e-naslov: info@razvoj-podezelja.si ali pri Alešu Zidarju 031 339 789.

Ker želimo na tej delavnici zbrati kar največ potencialnih ponudnikov kolesarskih storitev, vas vabimo k udeležbi in pozivamo, da posredujte vabilo tistemu, ki bi si želel izvajati takšno storitev.

Več o projektu na spletni strani Kolesarska veriga.

Prilogi:

Kolesarska veriga na podeželju - vabilo na 1. delavnico (PDF)

Kolesarska veriga na podeželju - vabilo na 2. delavnico (PDF)