Show menu

Novice

Postojna, 11. 2. 2020

Projekt Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost

Projekt Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost se odvija v okviru programa LAS sodelovanje. V projekt so poleg LAS med Snežnikom in Nanosom, Občine Postojna, Zavoda Znanje in RRA Zeleni kras vključeni še LAS loškega pogorja, LAS Vipavska dolina ter LAS s CILJem s partnerji. Vsak od partnerjev obravnava obrti, ki so bile v preteklosti značilne za njegovo območje.
več
Postojna, 10. 2. 2020

Anketa o zadovoljstvu z delovanjem OE Turizem

Na OE Turizem verjamemo v potenciale naše občine in samih ponudnikov za razvoj zelenega trajnostnega turizma, ki je pot do zadovoljnega obiskovalca, uspešne lokalne skupnosti in zdravega okolja. Zato vas lepo prosimo, vzemite si nekaj minut časa in nam pomagajte izboljšati kakovost trajnostnega delovanja in poslovanja ter razvoja naše destinacije.
več
Postojna, 3. 2. 2020

Kolesarski delavnici - ˝Značilnosti kolesarskih nastanitev in kolesarskega turista˝

Vse zainteresirane turistične ponudnike in kolesarske navdušence vabimo na sklop dveh delavnic na temo ˝Značilnosti kolesarskih nastanitev in kolesarskega turista˝, ki bosta potekali v petek, 7.februarja 2020 od 17.00 do 20.00 ure, v prostorih EkoTurizma Hudičevec.
več
17. 1. 2020

Poziv zainteresiranim ponudnikom za nakup kolesarske opreme v sklopu projekta "S kolesom v naravo"

LAS med Snežnikom in Nanosom, Občina Postojna in LAS Notranjska smo zasnovali projekt sodelovanja s katerim želimo podpreti podjetniške iniciative na področju Trajnostnega turizma.
več
Postojna, 17. 1. 2020

49. Pustovanje v Postojni - poziv skupinam

Turistično društvo Postojna bo v sodelovanju z Občino Postojna in Zavodom Znanje letos organiziralo že tradicionalno 49. Pustovanje v Postojni, ki se bo odvilo v torek, 25. februarja 2020, ob 15.00.
več
Postojna, 17. 1. 2020

OBČINA POSTOJNA PODPIRA POBUDO SVETOVNE ZVEZE TURISTIČNIH VODNIKOV

Vse od leta 1990 se na pobudo Svetovne zveze društev turističnih vodnikov (WFTGA), 21.februar praznuje kot svetovni dan turističnih vodnikov. Občina Postojna se je pridružila pobudi s katero želimo približati poklic turističnega vodnika kot enega od nosilcev trajnostnega razvoja v turizmu ter je podaljšana roka promocije občine, regije in ima s tem eno izmed vlog ambasadorja destinacije in države.
več
17. 12. 2019

JAVNI RAZPIS ZA PODPORO PODJETJEM S PODROČJA TURIZMA

Razpis za podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti
več
Postojna, 2. 12. 2019

Izšla je zgibanka »Veseli december na Postojnskem«

Izšla je zgibanka »Veseli december na Postojnskem«, v kateri boste v treh jezikovnih različicah (slovenski, angleški in italijanski), na enem mestu našli združeno celotno decembrsko dogajanje v naši občini.
več
Postojna, 25. 11. 2019

Drsališče v Postojni znova odpira svoja vrata

Približuje se decembrski čas, ko se bo prižigom prazničnih luči in prihodom Miklavža začel niz decembrskih prireditev v Postojni. V četrtek, 5.12.2019 bo svoja vrata z drsalno revijo znova odprlo tudi postojnsko drsališče, ki se je v zadnjih letih izkazalo kot zelo dobrodošla popestritev zimskega vzdušja v mestu.
več
21. 11. 2019

VABILO NA POSVET: TRAJNOSTNI TURIZEM V ZAŠČITENIH OBMOČJIH

V Krpanovem domu v Pivki bo v sredo, 27.11.2019 s pričetkom ob 18,00 uri potekal posvet o trajnostnem turizmu v zaščitenih območjih.
več