Show menu

Novice

Postojna, 28. 5. 2019

Penzion Guesthouse Mirjam prvi prejemnik Zelenega ključa na postojnskem

Družina Pavlin iz Razdrtega je prejemnica Certifikata Zeleni ključ, ki ga po vsem svetu podeljujejo ponudnikom, zavezanim trajnostnemu in zelenemu turizmu. So prvi na postojnskem in prvi na destinaciji Zeleni kras, ki so prejeli ta vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji.
več
Postojna, 24. 5. 2019

S srebrnim znakom v zeleno shemo slovenskega turizma

Župan Igor Marentič in vodja OE Turizem na Zavodu Znanje Špela Gacin sta danes ob obeležitvi Zelenega dne slovenskega turizma v Rogaški Slatini prevzela priznanje 'Srebrni znak Slovenia Green Destination'.
več
21. 5. 2019

PODJETNO PROJEKTA PISARNA PIP v TIC Galeriji

Imete podjetniško idejo? Vprašajte kako in kje začeti ali kako nadaljevati! Ker bi vam delo radi olajšali, vas prijazno vabimo, da nas obiščete v Podjetno projektni pisarni vsak torek med 15.00 in 17.00 in sredo med 10.00 in 12.00, v TIC Galerija, Trga padlih borcev 5, 6230 Postojna.
več
Postojna, 17. 5. 2019

S KOLESOM PO POSTOJNSKI OBČINI 2019 (VODENI KOLESARSKI IZLETI)

OE Turizem Postojna bo tudi v letu 2019 v sodelovanju s kolesarskim vodnikom Tomažem izvedla 4 vodene kolesarske izlete po Postojnski občini. Na kolesu boste lahko začutili utrip podeželja v naši občini in uživali v neokrnjeni naravi.
več
Postojna, 8. 5. 2019

TIC GALERIJA PREJEMNIK PRESTIŽNE NAGRADE TRAVEL AND HOSPITALITY AWARD

Turistično informacijski center Galerija pri knjižnici Bena Zupančiča v Postojni, je te dni prejel prestižen naziv »Adventure Experience of the Year 2019 in Slovenia« , katerega podeljuje specializirana turistična revija Travel and Hospitality.
več
Postojna, 24. 4. 2019

Penzion & Wellness Mirjam- Zeleni ključ

V Penzionu & Wellnessu Mirjam so se odločili za vključitev v postopek certifikacije in pridobitve prestižnega okoljskega znaka Zeleni ključ.
več
4. 4. 2019

Divje kulinarično doživetje – »Čemaž« (9.4.2019 – 5.5.2019)

Dobrodošli v osrčju Zelenega krasa, v svetu naravnih čudes, zanimivih zgodb in skrivnostnih legend. Domačini smo zelo ponosni na naravo, ki nas obdaja in nesebično hrani. Naši neokrnjeni prostrani gozdovi so prava zakladnica »divje hrane«.
več
Postojna, 7. 3. 2019

VABILO NA SREČANJE »USTVARJALCEV TURISTIČNIH ZGODB OBČINE POSTOJNA«

Vljudno vas vabimo na prvo delovno SREČANJE »USTVARJALCEV TURISTIČNIH ZGODB OBČINE POSTOJNA«, na katerem vam želimo predstaviti program dela in cilje razvoja ter vas obenem navdihniti. Predvsem pa bi radi slišali vas, vaša mnenja, ideje in predloge, saj lahko le tako spreminjamo stanje na bolje.
več
Postojna, 22. 2. 2019

SVETOVNI DAN TURISTIČNIH VODNIKOV

Na pobudo Svetovne zveze društev turističnih vodnikov (WFTGA) se vse od leta 1990, ko je sodelovalo 15 držav, 21.februar praznuje kot svetovni dan turističnih vodnikov. Na ta dan turistični vodniki organizirajo vodenja v po različnih lokacijah.
več
Postojna, 21. 2. 2019

OBNOVA IN REVITALIZACIJA BRIVSKO-FRIZERSKEGA SALONA OZBIČ

Občina Postojna je s projektom »Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost« uspešno kandidirala na 4. Javnem razpisu LAS Med Snežnikom in Nanosom, v okviru katerega se bo predvidoma naslednje leto začela obnova in revitalizacija Salona Ozbič.
več