Show menu

Novice

Postojna, 23. 9. 2019

USPEŠNO IZVEDENE AKTIVNOSTI V SKLOPU OPERACIJE BODI LEGENDA

V času Evropskega tedna mobilnosti je OE Turizem Postojna v sodelovanju z Dejanom Gorencem iz Športno kulturnega društva Dejmo (izbran ponudnik za izvedbo aktivnosti) in Občino Postojna v okviru projekta Bodi Legenda uspešno izvedla tri aktivnosti, prvenstveno namenjene mladostnikom in najmlajšim kolesarjem.
več
Postojna, 2. 9. 2019

Spremenjena prometna ureditev v času 19. Svetovnega festivala praženega krompirja v Postojni

V soboto, 7. septembra 2019 bo zaradi prireditve popolna zapora Ceste na Kremenco od 8 ure zjutraj do 6 ure popoldan, od krožišča pri Vrtcu Postojna do krožišča pri pošti. Obiskovalcem svetujemo prihod v Postojno z vlakom, saj je železniška postaja v Postojni od prizorišča festivala oddaljena le dobrih 15 minut hoje.
več
26. 7. 2019

Bodi legenda - začetek izvedbe projekta

S 1. julijem je Občina Postojna začela izvajati nov projekt Adrenalinsko doživljanje legend in zgodb na kolesu - Bodi legenda, ki bo trajal eno leto.
več
Postojna, 25. 7. 2019

19. sv. festival praženega krompirja v Postojni - Program dogajanja

V Postojni bo 7. septembra 2019 na ploščadi pred PTC Primorko zelo živahno, saj bo tam med 9. in 19. uro potekal 19. Svetovni festival praženega krompirja, ki ga Občina Postojna organizira skupaj z Zavodom Znanje ter Društvom za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi.
več
26. 6. 2019

IZŠLA JE ZGIBANKA KULTURNI UTRIP POLETJA

Izšla je zgibanka Kulturni utrip poletja, v kateri boste na enem mestu našli združeno vse poletno dogajanje v naši občini.
več
Postojna, 25. 6. 2019

POZIV ZA PRIJAVE STOJNIC - FESTIVAL PRAŽENEGA KROMPIRJA

Obveščamo vas, da se je pričel poziv o zbiranju prijav za oddajo prodajnega mesta - stojnice v najem na parkirišču pred PTC Primorka v Postojni na prireditvi 19. svetovni festival praženega krompirja, ki bo v soboto 7.9.2019.
več
Postojna, 28. 5. 2019

Penzion Guesthouse Mirjam prvi prejemnik Zelenega ključa na postojnskem

Družina Pavlin iz Razdrtega je prejemnica Certifikata Zeleni ključ, ki ga po vsem svetu podeljujejo ponudnikom, zavezanim trajnostnemu in zelenemu turizmu. So prvi na postojnskem in prvi na destinaciji Zeleni kras, ki so prejeli ta vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji.
več
Postojna, 24. 5. 2019

S srebrnim znakom v zeleno shemo slovenskega turizma

Župan Igor Marentič in vodja OE Turizem na Zavodu Znanje Špela Gacin sta danes ob obeležitvi Zelenega dne slovenskega turizma v Rogaški Slatini prevzela priznanje 'Srebrni znak Slovenia Green Destination'.
več
21. 5. 2019

PODJETNO PROJEKTA PISARNA PIP v TIC Galeriji

Imete podjetniško idejo? Vprašajte kako in kje začeti ali kako nadaljevati! Ker bi vam delo radi olajšali, vas prijazno vabimo, da nas obiščete v Podjetno projektni pisarni vsak torek med 15.00 in 17.00 in sredo med 10.00 in 12.00, v TIC Galerija, Trga padlih borcev 5, 6230 Postojna.
več
Postojna, 17. 5. 2019

S KOLESOM PO POSTOJNSKI OBČINI 2019 (VODENI KOLESARSKI IZLETI)

OE Turizem Postojna bo tudi v letu 2019 v sodelovanju s kolesarskim vodnikom Tomažem izvedla 4 vodene kolesarske izlete po Postojnski občini. Na kolesu boste lahko začutili utrip podeželja v naši občini in uživali v neokrnjeni naravi.
več