Show menu

Novice

15. 3. 2022

Izračun ogljičnega odtisa destinacije Postojna zaradi prevozov turistov

V Umanoteri, Slovenski fundaciji za trajnostni razvoj so pripravili izračun ogljičnega odtisa turistične destinacije Postojna za leto 2021 zaradi prevozov turistov. Pri izračunu so upoštevali emisije toplogrednih plinov zaradi prihodov tujih in domačih turistov v destinacijo ter prevozov turistov po destinaciji z lastnimi prevoznimi sredstvi in javnim potniškim prevozom.
več
2. 3. 2022

Vabilo na delavnico »Izdelava promocijskega videa turistične ponudbe«

RRA Zeleni kras vabi na delavnico »Izdelava promocijskega videa turistične ponudbe«, ki bo potekala v torek, 15.3.2022, od 9.00 do 12.00, v prostorih RRA Zeleni kras.
več
2. 3. 2022

Vabilo na premiero dokumentarnega filma o naravi Planinskega polja

Vabljeni na premiero dokumentarnega filma o naravi Planinskega polja in pogovor z ustvarjalci, ki se bo odvila v torek, 8. marca ob 19. uri, Kulturni dom Postojna.
več
24. 2. 2022

Prijava na 3. Korona izziv 2022

Visit Postojna vas v sodelovanju z Bike Slovenia že tretjič vabi na 3. Korona izziv, ki bo v letošnjem letu potekal med 30. aprilom in 30. majem.
več
2. 2. 2022

Start-Tourism-Up: Poslovni svet v turizmu

Pravijo, da smo turizem ljudje, vendar ali je to dovolj? Je dovolj, da imamo samo idejo? Kako na to odgovarja konkurenca? Kako to izvedeti, kako ugotoviti ali naša ideja dejansko »pije vodo«. Kako nam naša ideja lahko prinese dobiček? Za vse to je treba pripraviti dober poslovni model. Da se ga bomo lažje lotili, nam bo pomagala predavateljica Tina Kociper.
več
31. 1. 2022

Start-Tourism-up: Inovativnost kot izziv ali priložnost razvoja v turizmu

Na drugem predavanju v sklopu programa Start-Tourism-up bomo s predavateljem in gosti na primerih dobrih praks in lastnih primerih pokazali, kaj sploh inovativnost v turizmu je in zakaj je tako pomembna. Kaj kot inovativno razume Slovenska turistična organizacija? Nam inovativnost dejansko omogoča ali prinese boljši poslovni rezultat?
več
24. 1. 2022

Start tourism up: Trendi v turizmu

Podjetniški inkubator Perspektiva vabi na webinar, na katerem boste izvedeli več o smernicah, ki nam jih narekujejo trendi, strategije EU in države in Primorsko-notranjske regije, ukrepi po epidemiji COVID-19 in nenazadnje tudi kupci, ki so ključnega pomena za uspeh vsakega podjetja.
več
7. 1. 2022

Anketa o zadovoljstvu dela OE TURIZEM

Na OE Turizem že nekaj let izvajamo anketo zadovoljstva med svojimi poslovnimi partnerji, strankami in obiskovalci. Zato vas lepo prosimo za 5 minut časa in odgovorite na nekaj preprostih vprašanj, ki nam bodo pomagala še izboljšati naše storitve, sodelovanja in kakovost trajnostnega delovanja v naši destinaciji.
več
8. 12. 2021

Turistična sezona 2021 boljša od pričakovanj

Še vedno smo daleč od visokih številk leta 2019, kljub temu pa na podlagi podatkov o nočitvah in številu gostov v naši destinaciji lahko rečemo, da se je poletna sezona 2021 zaključila nad pričakovanji.
več
3. 12. 2021

Vabilo za vključitev v program Start-Tourism-Up

Start-Tourism-Up je usmerjen podjetniški program, ki vključuje tako osnovne podjetniške vsebine (oblikovanje poslovnega modela, trženje in prodaja itd.) kot ključne vsebine za oblikovanje inovativne turistične ponudbe.
več