Show menu

Novice

24. 1. 2022

Start tourism up: Trendi v turizmu

Podjetniški inkubator Perspektiva vabi na webinar, na katerem boste izvedeli več o smernicah, ki nam jih narekujejo trendi, strategije EU in države in Primorsko-notranjske regije, ukrepi po epidemiji COVID-19 in nenazadnje tudi kupci, ki so ključnega pomena za uspeh vsakega podjetja.
več
7. 1. 2022

Anketa o zadovoljstvu dela OE TURIZEM

Na OE Turizem že nekaj let izvajamo anketo zadovoljstva med svojimi poslovnimi partnerji, strankami in obiskovalci. Zato vas lepo prosimo za 5 minut časa in odgovorite na nekaj preprostih vprašanj, ki nam bodo pomagala še izboljšati naše storitve, sodelovanja in kakovost trajnostnega delovanja v naši destinaciji.
več
8. 12. 2021

Turistična sezona 2021 boljša od pričakovanj

Še vedno smo daleč od visokih številk leta 2019, kljub temu pa na podlagi podatkov o nočitvah in številu gostov v naši destinaciji lahko rečemo, da se je poletna sezona 2021 zaključila nad pričakovanji.
več
3. 12. 2021

Vabilo za vključitev v program Start-Tourism-Up

Start-Tourism-Up je usmerjen podjetniški program, ki vključuje tako osnovne podjetniške vsebine (oblikovanje poslovnega modela, trženje in prodaja itd.) kot ključne vsebine za oblikovanje inovativne turistične ponudbe.
več
15. 11. 2021

Vabilo na spletni dogodek: ''S premislekom v boljši jutri''

Društvo Drobnovratnik vas četrtek, 18. novembra 2021 ob 18h vabi na spletni dogodek ''S PREMISLEKOM V BOLJŠI JUTRI - Kako lahko vsak prispeva k zmanjšanju količine odpadkov''.
več
15. 11. 2021

Brezplačna spletna izobraževanja o trajnostnem turizmu

Slovenska turistična organizacija in Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace vas vabita na brezplačna spletna izobraževanja o trajnostnem turizmu za turistične ponudnike.
več
30. 7. 2021

Izšla bo nova promocijska kulinarična trganka

V sklopu operacije Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom bo izšla promocijska trganka s poudarkom na tradicionalni prehrani na območjih občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna.
več
10. 7. 2021

Vodene kolesarske ture po Zelenem krasu

V času od junija do septembra, so vam na voljo 4 brezplačne vodene kolesarske ture z lokalnim turističnim in kolesarskim vodnikom iz Bike Slovenia.
več
2. 7. 2021

Vabilo na delavnico »Poslovni model in certifikacijske sheme na področju kulinaričnega turizma«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na delavnico »Poslovni model in certifikacijske sheme na področju kulinaričnega turizma«.
več
10. 6. 2021

Vabilo na delavnico »Promocija in prodaja«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na 4. delavnico v sklopu projekta Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom z naslovom »Promocija in prodaja«.
več