Show menu

Novice

15. 11. 2021

Vabilo na spletni dogodek: ''S premislekom v boljši jutri''

Društvo Drobnovratnik vas četrtek, 18. novembra 2021 ob 18h vabi na spletni dogodek ''S PREMISLEKOM V BOLJŠI JUTRI - Kako lahko vsak prispeva k zmanjšanju količine odpadkov''.
več
15. 11. 2021

Brezplačna spletna izobraževanja o trajnostnem turizmu

Slovenska turistična organizacija in Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace vas vabita na brezplačna spletna izobraževanja o trajnostnem turizmu za turistične ponudnike.
več
30. 7. 2021

Izšla bo nova promocijska kulinarična trganka

V sklopu operacije Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom bo izšla promocijska trganka s poudarkom na tradicionalni prehrani na območjih občin Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna.
več
10. 7. 2021

Vodene kolesarske ture po Zelenem krasu

V času od junija do septembra, so vam na voljo 4 brezplačne vodene kolesarske ture z lokalnim turističnim in kolesarskim vodnikom iz Bike Slovenia.
več
2. 7. 2021

Vabilo na delavnico »Poslovni model in certifikacijske sheme na področju kulinaričnega turizma«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na delavnico »Poslovni model in certifikacijske sheme na področju kulinaričnega turizma«.
več
10. 6. 2021

Vabilo na delavnico »Promocija in prodaja«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na 4. delavnico v sklopu projekta Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom z naslovom »Promocija in prodaja«.
več
8. 6. 2021

Postojnska jama ponovno odpira svoja vrata

Z veseljem vas obveščamo, da Park Postojnska jama ponovno odpira svoja vrata v sredo, 9. junija 2021.
več
2. 6. 2021

Jakobova malica - nova kulinarična poslastica

Na treh dogodkih, ki se bodo v mesecu juniju odvili v Notranjskem muzeju Postojna, bodo udeleženci lahko okusili tudi novo kulinarično poslastico na Postojnskem – JAKOBOVO MALICO.
več
27. 5. 2021

Vabilo na delavnico »Fotografiranje hrane«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na kulinarično delavnico »FOTOGRAFIRANJE HRANE«. Na delavnici boste spoznali kako s profesionalnim fotoaparatom ali pa kar z mobilnim telefonom ustvariti privlačne fotografije dobrot, da se bodo gledalcem začele cediti sline.
več
27. 5. 2021

Vabilo k sodelovanju pri izvedbi vodenj na Zelenem krasu

RDO Zeleni kras se bo prijavil na Javni poziv STO, ki je namenjen sofinanciranju izvedbe turističnih vodenj v Sloveniji. Kot krovna turistična organizacija bodo v sodelovanju z lokalnimi vodniki pripravili nabor vodenj po destinaciji Zeleni kras.
več