Show menu

Novice

8. 6. 2021

Postojnska jama ponovno odpira svoja vrata

Z veseljem vas obveščamo, da Park Postojnska jama ponovno odpira svoja vrata v sredo, 9. junija 2021.
več
2. 6. 2021

Jakobova malica - nova kulinarična poslastica

Na treh dogodkih, ki se bodo v mesecu juniju odvili v Notranjskem muzeju Postojna, bodo udeleženci lahko okusili tudi novo kulinarično poslastico na Postojnskem – JAKOBOVO MALICO.
več
27. 5. 2021

Vabilo na delavnico »Fotografiranje hrane«

Javni zavod Park vojaške zgodovine Pivka vabi na kulinarično delavnico »FOTOGRAFIRANJE HRANE«. Na delavnici boste spoznali kako s profesionalnim fotoaparatom ali pa kar z mobilnim telefonom ustvariti privlačne fotografije dobrot, da se bodo gledalcem začele cediti sline.
več
27. 5. 2021

Vabilo k sodelovanju pri izvedbi vodenj na Zelenem krasu

RDO Zeleni kras se bo prijavil na Javni poziv STO, ki je namenjen sofinanciranju izvedbe turističnih vodenj v Sloveniji. Kot krovna turistična organizacija bodo v sodelovanju z lokalnimi vodniki pripravili nabor vodenj po destinaciji Zeleni kras.
več
26. 5. 2021

Novi kolesarski zemljevidi s QR kodami

Skupaj s Tomažem Penkom in Bike Slovenia smo pripravili zemljevide 6 kolesarskih poti: Junior, Jamska, Sovič, Nanos, Erazmova in Jelenova. Opremili smo jih s tehničnimi podatki, višinskim grafom ter QR kodo za prenos GPX koordinat oz. podatkov na telefon. Vabimo vas, da jih preizkusite in nam sporočite svoje vtise.
več
20. 5. 2021

Kulinarični delavnici v okviru projekta »Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom«

Vabimo vas na brezplačni kulinarični delavnici s priznano kuharsko mojstrico go. Slavico Smrdel z naslovoma »RAZVOJ, PRIPRAVA IN PREDSTAVITEV NOVIH PREHRANSKIH LOKALNIH IZDELKOV« ter »PRIPRAVA JEDI IZ DOMAČIH TRADICIONALNIH SESTAVIN«.
več
18. 5. 2021

Videoposnetek virtualnega srečanja tur. gospodarstva destinacije Zeleni kras

Zavod Znanje Postojna, OE Turizem in RDO Postojnska jama-Zeleni kras sta v torek, 4. maja 2021, preko aplikacije Zoom izvedla spletno srečanje turističnega gospodarstva z naslovom » VODENA TURA PO ZELENEM KRASU «. V novici si lahko ogledate videoposnetek spletnega srečanja, katerega se je udeležilo 34 turističnih akterjev iz destinacije Zeleni kras.
več
14. 5. 2021

Foto natečaj »Kjer se burja igra, tu je doma«

Vabimo vse, ki ste vešči s fotoaparatom, da v svoj fotografski objektiv ujamete zanimive, unikatne prizore na postojnskem. Edina omejitev je ta, da mora biti motiv fotografije posnet v občini Postojna.
več
10. 5. 2021

Kaj bodo podnebne spremembe prinesle turistični destinaciji Postojna?

Občina Postojna in Zavod Znanje vas v sodelovanju z Umanotero vabita na delavnico ''Kaj bodo podnebne spremembe prinesle turistični destinaciji Postojna?''
več
5. 5. 2021

Hotel Center Postojna prvi prejemnik »Eko marjetice« na Zelenem krasu

Najstarejši hotel v Postojni, Hotel Center, je prvi na Postojnskem in v destinaciji Zeleni kras z okoljskim certifikatom Evropske unije za okolju prijazne turistične nastanitvene obrate, »Eko marjetico«.
več