Show menu

Novice

5. 10. 2020

Izšla je nova brošura o Predjamskem zakladu

Ravno te dni je na naše police prišla nova zgibanka Notranjskega muzeja Postojna, ki pripoveduje zgodbo vitezov razbojnikov in o zakladu, ki je po 4ih stoletjih na varnem pred tatovi.
več
1. 10. 2020

Še vedno zbiramo prijave za katalog »Kupuj lokalno«

V sodelovanju z Občina Postojna pripravljamo katalog VSEH ponudnikov z VSEH področij dejavnosti v naši občini, v katerem bodo lahko občani poiskali lokalne ponudnike in s tem podprli lokalno gospodarstvo in kmetijstvo.
več
1. 10. 2020

Nove vsebine v destinaciji Zeleni kras - ribolovni turizem

V sodelovanju z RD Bistrica, vsemi tremi občinami Ilirska Bistrica, Pivka in Postojna ter s pomočjo Regijske destinacijske organizacije Zeleni kras, se je oblikovala pobuda za razvoj in pripravo skupnega turističnega produkta na temo ribolovnega turizma.
več
29. 9. 2020

Izobraževalna delavnica - »Trendi v gostinstvu in kulinariki«

RDO Postojnska jama - Zeleni kras vabi na izobraževalno delavnico na temo gostoljubja v turizmu. Delavnico bo izvedena v sodelovanju z Notranjskim regijskim parkom in chefom Urošem Štefelinom iz Vile Podvin.
več
25. 9. 2020

Postojna ob svetovnem dnevu turizma

Konec tedna bomo obeležili Svetovni dan turizma (WTD) katerega namen je spodbujati ozaveščenost o pomenu turizma in njegove socialne, kulturne, politične in gospodarske vrednosti. Letošnji slogan je GRADIMO MIR! SPODBUJAMO ZNANJE!
več
23. 9. 2020

Posebna serija razglednic »Postojnske zgodbe«

Fotografski natečaj »Postojnske zgodbe v fotografijah« je zaključen. Poleg razstave v naši občini pa smo bogatejši za prav posebno serijo razglednic, ki bodo postojnske zgodbe pripovedovale še dolgo po zaključku razstave in onkraj občinskih in državnih meja.
več
16. 9. 2020

Blog 4: Na sprehod okrog Postojne

Dragi izletniki, na toplo poletno sobotno jutro smo se odpravili na potep okrog Postojne. Obiskali smo Notranjski muzej, se sprehodili skozi Kamp Pivka jama, raziskali Betalov spodmol in se povzpeli na sv. Lovrenc.
več
10. 9. 2020

Izšel je promocijski video Grajska kolesarska pot

V sklopu projekta Adrenalinsko doživljanje legend in zgodb na kolesu - Bodi legenda, katerega cilj je obuditev Grajske kolesarske poti je izšel promocijski video - Grajska kolesarska pot.
več
7. 9. 2020

Blog 3: Od polja do jame

Drage izletnice in izletniki! Raziskovanje naše regije smo tokrat preselili v kraj, ki na edinstven način v svoja prostranstva vabi športnike, rekreativce, ljubitelje narave in nasploh vse, ki si želijo odmik od vsakdanjika.
več
3. 9. 2020

Zeleni Kras med Javorniki in Nanosom

Visit Postojna in Bike Slovenia vas v soboto, 5.9.2020 in v nedeljo, 6.9.2020 vabita na dvodnevno kolesarjenje po Zelenem krasu med Javorniki in Nanosom.
več