Show menu

Novice

17. 8. 2020

Izšla je zgibanka »Grajska kolesarska pot«

Izšla je nova kolesarska zgibanka Grajska kolesarska pot, ki je nastala v okviru projekta Adrenalinsko doživljanje legend in zgodb na kolesu - Bodi legenda. V zgibanki boste poleg kolesarske karte našli zbrano tudi vso turistično ponudbo ob Grajski kolesarski poti, vključno s seznamom kolesarjem prijaznih gostinskih obratov in prenočišč.
več
13. 8. 2020

Blog 2: Naravni biser

V ekipi prijateljev smo se odločili, da vam tokrat predstavimo naravni biser, ki je od Postojne oddaljen le dobrih 10 km. Na sončno nedeljo smo se odločili, da se odpravimo na pobeg v Rakov Škocjan.
več
4. 8. 2020

Vitezi na Grajski kolesarski poti - kolesarski izlet

Visit Postojna vas v sodelovanju z Bike Slovenia vabi na poldneven brezplačen voden kolesarski izlet po delu veličastne Grajske in nove Erazmove kolesarske poti v okolici Predjamskega gradu.
več
4. 8. 2020

Blog 1: V zavetju Nanosa

Dragi izletniki, v Turistično-informacijskem centru Postojna smo se odločili, da vas skozi oči in doživetja naših gostov popeljemo na odkrivanje naravnih in kulturno-zgodovinskih znamenitosti naše regije. Skupaj z Nino in njeno družino vas vabimo na tridnevni izlet v osrčje narave Nanosa in Predjamskega gradu.
več
3. 8. 2020

Vabilo na brezplačen voden sprehod po Planinskem polju

V soboto, 8. avgusta vas v sodelovanju z Društvom Drobnovratnik vabi na brezplačen voden sprehod po Planinskem polju.
več
3. 8. 2020

Podaljšanje fotonatečaja “Postojnske zgodbe v fotografijah”

V ekipi Visit Postojna vlada navdušenje. Naš e-poštni nabiralnik namreč pridno polnijo vaše čudovite fotografije, ki jih prispevate za sodelovanje v fotonatečaju “Postojnske zgodbe v fotografijah”.
več
29. 6. 2020

Po Grajski kolesarski poti v dveh delih – brezplačno vodenje

OE Turizem Postojna vas v sodelovanju s kolesarskim vodnikom Tomažem Penkom, ta konec tedna vabi na dvodnevni voden kolesarski izlet po Grajski kolesarski poti.
več
9. 6. 2020

Drugi brezplačni voden izlet po Grajski kolesarski poti

Visit Postojna in Bike Slovenia vas v nedeljo, 28. junija vabita na brezplačno kolesarsko turo, ki je med ljubitelji aktivnega odkrivanja najlepših delov Slovenije in naše občine, izredno priljubljena.
več
4. 6. 2020

Dvodnevna kolesarska tura ''Po Krpanovih poteh''

Krpanovo kobilico naj zamenja kolo, star klobuk s širokimi kraji čelada in debelo sukno iz domače volne, športna oprema. Slovenski zmagoviti značaj in samozavest, pa le imejte s seboj. Skupaj s Tomažem iz Bike Slovenia vas ta konec tedna vabimo na dvodnevno kolesarjenje po Krpanovih poteh.
več
2. 6. 2020

Fotonatečaj »Postojnske zgodbe v fotografijah«

Vabimo vse, domačine in obiskovalce naše destinacije, da v svoj objektiv ujamejo svoje zgodbe, vse tiste skrite kotičke, naravne in kulturne znamenitosti, ki so vam še posebej pri srcu in bi jih radi pokazali še drugim.
več